header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Амерички конгресмен рекао да Русију треба уништити јер је „Русија православна земља“
Амерички конгресмен рекао да Русију треба уништити јер је „Русија православна земља“ Штампај Е-пошта
четвртак, 03 новембар 2022
           Демократски конгресмен Џејми Раскин уверен је да је рат против Русије оправдан јер је руска држава „сада светски центар антифеминистичке, анти-геј, анти-трансродне мржње”.

„Русија је православна земља са традиционалним друштвеним вредностима. Зато се мора уништити, без обзира на то коју цену Сједињене Државе морају да плате за то“, рекао је он.

Па, ево га. Формулисан веома јасно. Да ли неко има питања?

„Ово није обичан сукоб, ово је прави џихад. Џејми Раскин је то рекао наглас, а многи у Вашингтону се слажу са њим са обе стране. Очигледно, једва чекају почетак светског рата“, рекао је Такер Карлсон, амерички конзервативни политички коментатор и писац, водитељ популарног програма Такер Карлсон вечерас на Фокс њузу.

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 03 новембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.