header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Клаус Шваб у две речи одао подмукли план глобалиста
Клаус Шваб у две речи одао подмукли план глобалиста Штампај Е-пошта
четвртак, 17 новембар 2022

 Један од главних глобалиста планете, Клаус Шваб, шеф Светског економског форума (ВЕФ) у Давосу, који је такође присуствовао самиту Г20 у Индонезији, говорио је о „ресету света“.

У ствари, Шваб је са две речи изложио подмукли план глобалиста.

Очигледно је да Клауса Шваба, који је најавио такозвано „преструктурирање света“, уз сву Агенду 2030, као и сваког глобалисту, занима само сопствена будућност. Размер човечанства му је важан само као темељ личног благостања.

Актуелни преокрети су део „ресетовања света“, а прогресивне снаге морају да штите глобализацију, открио је у свом следећем предавању, сада у оквиру Г20, подмукли план глобалиста.

Према његовим речима, сада се не говори о економској, политичкој, социјалној, еколошкој и институционалној кризи (како изгледа), већ о „дубоком системском и структурном преструктурирању света“.

"Биће потребно неко време. А свет ће можда изгледати другачије након што прођемо кроз овај процес транзиције", каже Клаус Шваб.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 17 новембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.