header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Стиже велика обмана човечанства: Илона Маск: "Човечанство чека откриће ванземаљског живота"
Стиже велика обмана човечанства: Илона Маск: "Човечанство чека откриће ванземаљског живота" Штампај Е-пошта
четвртак, 17 новембар 2022

 "Москва Трећи Рим":

"Драга браћо и сестре! Сатанистички бизнисмен светске антихристове владе, Илон Маск, говорио је на пословном форуму на самиту Г20 уз светлост свећа и изјавио да ће „можда људи пронаћи ванземаљце „који постоје милионима година”. 

Тако Антихрист и његове слуге спремају човечанство за сусрет са „ванземаљцима“, како је прорекао Свети Гаврило (Ургебадзе): „Ђаво има 666 замки. За време Антихриста људи ће чекати спасење из свемира. Ово ће бити највећи ђавољи трик. Људи ће тражити помоћ од ванземаљаца, не знајући да су демони."

Осим тога, више пута смо у нашим публикацијама указивали на изјаве масона Вернера фон Брауна, који је тврдио да ће последња представа за човечанство бити управо инвазија ванземаљаца. 

Вернер фон Браун је много тога откривао својој помоћници Carol Rosin.

"Најзанимљивије је то што је фон Браун много пута поновио какву политику САД воде и коју ће водити у будућности, као да је хтео да ми то закуца у главу како бих ове чињенице запамтила за цео живот", наставила је Керол. „Вернер је рекао да је у срцу америчке спољне политике идеја да се западни свет убеди да је Совјетски Савез непријатељ број 1, а заправо они који креирају америчку политику знају да то није истина. Била је 1974. година. И сама Керол је знала да је Совјетски Савез непријатељ број 1. Према бројним публикацијама у америчким медијима, Совјети су се бавили масовном производњом „сателита убица“ способних да из свемира погоде било који део света нуклеарним оружјем. Западна штампа није бежала од измишљања лажи. Стога су веровали и они који нису хтели да верују. Даље, Вернер ми је рекао: „Сједињене Државе схватају да неће моћи дуго да држе свет у страху од СССР-а. Стога је „горе” већ развијена нова политика застрашивања човечанства. То ће бити тероризам. Под лажним изговорима, Америка ће започети ратове у Ираку и Авганистану” (прим. ур. – и то је рекао још далеких 70-их година прошлог века). Тада ми је Вернер причао о нуклеарним бомбама у актовкама и вирусима којима ће Америка покушати да уништи већину светске популације. „После тероризма, САД планирају да започну политику узнемиравања земаља трећег света које наводно изазивају забринутост светске заједнице. Покушаће различите ствари - астероиде, на пример. "Астероиди" - против "астероида". Зарад ове глупости покушаће да убеде човечанство да наоружа свемир. 

Рекао је својој колегиници и помоћници:

Запамти, девојко, запамти: последња мапа Америке су ванземаљци. Будуће генерације ће бити научене да ми земљани морамо изградити војне међупланетарне базе како бисмо заштитили Земљу од ванземаљаца. И запамтите, све је то лаж." Тада сам била превише наивна и нисам могла озбиљно да схватим оно што је речено. Али данас су шокантни фрагменти мистерије стали на своје место, формирајући претећу живописну слику садашњости и блиске будућности. Није прецизирао када ће се то догодити, али је више пута понављао да ће се наоружање свемира, засновано на најчистијој лажи, догодити неочекивано брзо – много раније него што човечанство схвати да се то догодило. Али тада ће бити касно. Напетост, мука са којом је фон Браун све ово рекао дали су ми да схватим да он зна нешто што се плашио да каже наглас. Невероватно је да је Вернер фон Браун све три године понављао оно што је говорио изнова и изнова, као молитву, све до своје смрти.

Знамо да чак и међу православцима има доста оних који верују да ванземаљци постоје и посећују земљу.

Драга браћо и сестре у Христу, не верујте овим сатанским причама!

Нема "ванземаљаца", али постоји ђаво, постоје његови "ванземаљци" -  демони, а постоје људи који служе сатани и желе да преваре цело човечанство ради уништења људских душа.

Драга браћо и сестре у Христу! Чак и међу православнима Илон Маск, који уз помоћ хиљада сателита гради интернет мрежу широм планете, ствара виртуелне светове итд., доживљава се као нека врста веома паметног, доброг и финог момка. У ствари, Маск је, као и Бил Гејтс, Закерберг, Рокфелер итд., сатаниста. Од ових људи се не може очекивати ништа добро. Илон Маск гради планетарну интернет мрежу не да би људима створио погодности, већ искључиво да би остварио потпуну електронску контролу у царству Антихриста, које он и његови саучесници граде на планети. И таквим сатанским циљевима он и његови господари стреме увек и у свему. 

Ко има разум да разуме!

Да им запрети Господ!

Превeо и приредио: ИС ХС + NI KA

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Москва Трећи Рим"

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 17 новембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 10 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.