header image
НАСЛОВНА СТРАНА
„РИА КАТЮША“: Ово је пут ка револуцији, крви и грађанском рату! (издаја све очигледнија) Штампај Е-пошта
среда, 01 фебруар 2023

 Руси или Абрамовичи:

време је да Кремљ бира с ким ће

- У блиској будућности, Абрамович ће Украјини пренети историјски износ од 2,3 милијарде фунти стерлинга, приход од продаје фудбалског клуба Челси, пише The Telegraph.

Ову тему смо данас покренули и пре вести о „поклону за Украјину“ од Абрамовича, као одговор колегама (https://t.me/riakatysha/23190) из „Русија није Европа“. Овде је све једноставно – зашто не би донирао новац Украјини ако то није кажњено? Фридман је донирао милијарду и одмах је остао иза свих врста истрага. Алекперов снабдева нафтом украјинску војску и није под санкцијама.

Па зашто је Рома гори? Да ли је он будала, као Пригожин? Не, није будала – он ће нормално преговарати са Западом и истовремено ће наставити да поседује компанију за експлоатацију злата у Русији, апсолутно легално и уз подршку супруге Кузминовог пријатеља Елвире, одвозећи злато у Лондон.

Да, тако велико „прилагођавање“, које је индикативно у Украјини, да ће Абрамовичу бити дозвољено да финансира оружане формације, о чему се већ отворено пише на друштвеним мрежама, ударило је на понос људи. Као и раније, ударио је након што је дао ајфоне нацистичким убицама из Азова забрањеног у Русији и и квалификованог као терористички. Колико су разбеснела открића да је овај држављанин Португалије директно крив за обману руске стране у вези са спремношћу Кијева да испоштује услове примирја.

Слична „позиција” која нас је разбеснела, чији аутор сада пише белешке и скаче са аутоматом. Побеснели су и милиони оних чији су рођаци, пријатељи, познаници отишли ​​на фронт. Милиони који су помагали фронт, дајући од пензија и плата и скупљајући копејке за лопате, шпорете, истовар, беспилотне летелице, аутомобиле, лекове. Побеснели су милиони руских грађана који су били на првој линији фронта и приморани да живе у ишчекивању гранатирања.

Побеснели су сви осим Кремља, где потпуно одбијају да процене и предузму акцију против олигарха издајника. Још увек нису рекли ко је за њих Абрамович?

Реч је о издајнику који је зарадио на распаду СССР-а, који би требало да буде гоњен по члану „Издаја отаџбине“ и да му се одузме злато и друга добра у Русији.

Или је то познати британски бизнисмен, држављанин Португалије и истакнути „страни инвеститор“ у руско рударење злата, који слободно бира страну сукоба и не треба га осуђивати.

Ако је ово друго, о којим „црвеним линијама“ уопште можемо да говоримо? Ко ће поштовати земљу у којој се већина елите: културне, политичке, пословне, бори на страни непријатеља Русије отворено или попут Абрамовича?

И сами показујемо да је Западу могуће да снабдева тенковима, авионима, пројектилима, нуклеарним бомбама и никада нећемо дати одговор, јер су „интереси бизниса“ на првом месту. Да, и Рома, Аликпер, Миша, Сережа или било ко други ће платити било које доставе (оружја) од продаје руских ресурса.

Ако је ово друго, онда ово није само начин да се порази и пошаље руководство земље у Хаг. Ово је пут ка револуцији, крви и грађанском рату, где ће свако помињање актуелног руководства Кремља звучати као проклетство.

Дошло је време да Кремљ одлучи са ким ће – са Рујсима или Абрамовичима. Седење на две столице постаје све теже и теже.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( среда, 01 фебруар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 99 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.