header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Американци "ложе" причу у „ванземаљцима“
Американци "ложе" причу у „ванземаљцима“ Штампај Е-пошта
понедељак, 13 фебруар 2023

   Шеф NORAD: Апарати које смо обарали дуго су се држали у ваздуху – можда су ванземаљски

Шеф Северноамеричке команде противваздушне и противракетне одбране (NORAD) - Глен ван Херк - није искључио да је летелица оборена протеклих дана у ваздушном простору САД „можда ванземаљског порекла“.

Опрезно је ипак додао да „обавештајне службе САД тек треба да донесу коначан закључак о том питању“.

Претходних дана су амерички борбени авиони F-22 пресрели три „висинске мете непознатог порекла“ изнад Аљаске, Канаде и језера Хјурон.

Ван Херк је током специјалног брифинга за новинаре био упитан да ли је војска спремна да потпуно одбаци верзију о ванземаљском пореклу „објеката“ оборених у небу изнад Сједињених Држава.

Његов одговор је био:

„Хвала на питању. Оставићу обавештајним и контраобавештајним службе да утврде о чему се ту радило. Лично засад не искључујем ниједну верзију“.

Мало потом је додао: „Настављамо да процењујемо сваку претњу или потенцијалну претњу која се приближава Северној Америци и покушавамо да их идентификујемо. Још нисмо утврдили шта је у ваздуху држало летелице оборене на северу и нисмо сигурни да је реч о балонима. Не могу да објасним како су остале у ваздуху. Можда је унутар конструкције био неки балон напуњен гасом или неки погонски систем. Међутим, очигледно је да су се одржавале у ваздуху“.

Си-Ен-Ен је цитирао пилоте који су узлетели да пресретну „објекте“и који су навели да нису били у стању да визуелним посматрањем утврде где им се налазе мотори.

Извор: "Факти"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 13 фебруар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 17 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.