header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Дмитриј Светин: Хемијска катастрофа у Охају као операција глобалиста
Дмитриј Светин: Хемијска катастрофа у Охају као операција глобалиста Штампај Е-пошта
петак, 03 март 2023

 Дана 3. фебруара, на подручју насеља Источна Палестина / East Palestine у америчкој држави Охајо са популацијом од 4.761 становника за 2020. годину, воз Norfolk Southern је искочио из шина. Састојао се од 150 вагона и превозио 20 цистерни са токсичним хемикалијама, посебно винил хлорида, који се користи за производњу пластике.

Представници Државне националне гарде и Пентагона извели су 6. фебруара „контролисано паљење” цистерни, што ће, како се тврди, „омогућити да се хемикалије безбедно распрше”. Резултат није био спор, да тако кажемо. У продуктима „контролисаног“ сагоревања, између осталог смећа, био је и фосген – војни гас који су Немци користили током Првог светског рата. Као резултат тога, над градом се надвило „црно небо“, а домаће животиње и птице су почеле да умиру, рибе су угинуле, а хроничне болести су се погоршале код људи и забележене су „необјашњиве“ смрти.

Током наредних дана, локалне власти су заташкавале катастрофу, дезинформишући Белу кућу. 8. фебруара, извештач локалних вести NewsNation Еван Ламберт приведен је због директног преноса брифинга о инциденту. На њему је гувернер Охаја Мајк Дивајн навео да није упозорен да "воз са веома опасним супстанцама" пролази кроз државу. Међутим, тема је стигла до председника Џоа Бајдена. Али тек 13. фебруара амерички секретар за саобраћај Пит Бутиџиг издао је саопштење о несрећи у Охају, након што је неколико чланова Конгреса затражило одлучну акцију од савезне владе и предложило парламентарну истрагу. Министар је "изразио забринутост због последица инцидента по становнике града" и рекао да Национални одбор за безбедност саобраћаја истражује узрок катастрофе. Секретар за штампу Беле куће Карин Жан Пјер је заузврат рекла да „влада ради заједно са властима државе Охајо“.

Именовани су прелиминарни узроци катастрофе: наводно 20 миља пре него што је воз искочио из пруге, један од вагона је имао „прелиминарне знаке механичких проблема на једној од осовина“, а ову легенду је наводно документовала спољна камера за надзор. Стручњаци сматрају да је до судара дошло због застарелих кочионих система вагона, чија се технологија у САД деценијама није мењала. 2012. године, воз натоварен винилхлоридом у резервоарима искочио је из шина у Њу Џерсију. Након ове несреће, Обамина администрација је одлучила да преиспита транспорт и класификацију високо опасних материјала. Међутим, под Доналдом Трампом лобисти за хемијску и железничку индустрију успели су да зауставе процес доношења ових одлука.

Истрага је још у току. Истрага је 10. фебруара пријавила да су у возу биле и цистерне са бутил акрилатом. 12. фебруара су именоване још три хемикалије: етилен гликол монобутил етар, етилхексил акрилат и изобутилен. Управо је овај „букет” хемикалија током „контролисаног” паљења омогућио да се фосген издвоји. Истовремено, евакуација становништва из вароши почела је тек 9. фебруара. За сада, Агенција за безбедност животне средине у Охају уверава јавност: „Надгледање у близини места догађаја открило је веома низак ниво изливања хемикалија у локалним рекама и потоцима. Међутим, према другим изворима, део продуката сагоревања је доспео кроз подземне воде у реци Охајо, која је лева и најпуноводнија притока Мисисипија, и може да доспе у воду из чесме намењену 10 одсто америчког становништва.

Чини се да је зато у петак, 10. фебруара, у САД почела кампања обарања „неидентификованих летећих објеката”. Први је уништен изнад Аљаске, затим је 11. амерички ловац оборио неидентификовану мету изнад Канаде на захтев канадске владе, а 12. је оборен објекат изнад језера Хурон. Ројтерс је, позивајући се на званичника, написао да је „објекат био осмоугаона структура са висећим нитима без приметног терета“. А шеф команде ваздушно-космичке одбране САД генерал Глен ван Херк није искључио „ванземаљско порекло објеката“. Сада када су резултати истраге о катастрофи у Охају у рукама федералаца, председник Џо Бајден млађи спекулише о могућем ванземаљском пореклу погођених НЛО-а, скрећући тиме пажњу на неупотребљиви објекат, како кажу у обавештајним службама. Причу је одлично прокоментарисао Едвард Сноуден: „Ово нису ванземаљци. Волео бих да су ванземаљци, али нису ванземаљци. То је само још једна вештачки надувана паника, привлачна препрека да се осигура да новинари НСА буду задужени да истражују балонске глупости, а не буџете или бомбардовања." Јасно је да је мислио на сензационалну истрагу Симора Хирша о бомбардовању Северног тока, али значења су иста.

У ствари, „контролисани палеж“ у Охају може бити део експеримената глобалиста у оквиру „нулирања“ према Клаусу Швабу. Овај концепт је формулисао у књизи Велики ресет / The Great Reset.. Његови деривати се посматрају на глобалном нивоу: ковид-лудило, климатске промене, земљотрес у Турској, који је убио више од 40.000 људи. Сада - хемијски напад, мада експериментални. Али он није сам. Према званичним подацима у Сједињеним Државама, само у фебруару ове године догодиле су се велике „хемијске“ несреће у градовима Ирвин / Irvine, Осеансајд / Jceanside, Тусон /Tucson, Монгомери / Montgomery, Катуза / Catoosa, Бирменгем / Birmigham, Енора / Enoree, Ванбурен / Van Buren, Филаделфија / Philadelphia, Кисима / Kissimmee и Лондондери / Londonderry. Уочен је експлицитан систем. Вреди напоменути да се овај „катастрофални“ појас протеже од западне до источне обале Сједињених Држава, а у овим градовима има људи који припадају „белом смећу“ / белом ђубрету. Овим људима није место у „Врлом новом свету“ глобалиста, остало, као ни Словена, посебно оних који су по духу Руси.

Дакле, најважније је разумети да је „чишћење” бивше Украјинске ССР од локалног становништва рукама „браће” такође део њиховог сатанског плана. Али чак и након наше победе над нацистичким режимом, Англосаксонци ће имати још један „аргумент“ који је већ тестиран на сопственим грађанима: то је „хемијски“ напад и нове епидемије.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са руског: "Борба за веру"

Извор: РИА «Катюша»

Последњи пут ажурирано ( петак, 03 март 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 39 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.