header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Главни рабин Јерусалима: Земљотреси се дешавају због ЛГБТ разврата
Главни рабин Јерусалима: Земљотреси се дешавају због ЛГБТ разврата Штампај Е-пошта
среда, 01 март 2023

 Шломо Амар позвао је израелску владу да не изједначава традиционалне бракове и истополне заједнице.

Главни рабин Јерусалима Шломо Амар, бивши сефардски главни рабин Израела, рекао је да се земљотреси широм света сада дешавају због „мужелоштва и изопачености изазваних деловањем ЛГБТ заједнице“, преноси deita.ru.

"Нажалост, ми се боримо да изједначимо ове људе у правима и олакшамо њихове бракове - позивам владу и судије да ово не одобре", цитира рабина сајт detaly.co.il.

Амар наглашава да су природне катастрофе последица „неправде човека”. „Бог нам је показао шта ради за неколико секунди. Како да будемо равнодушни, где је одговорност према народу?“, пита се рабин.

Шломо Амар је раније назвао ЛГБТ особе „мрском сектом“.

Почетком 2023. оштро је критиковао чланове Кнесета (парламента) који су за портпарола изабрали Амира Охану, који је „удат” за мушкарца.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( среда, 01 март 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.