header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Надбискуп Карло Марија Вигано: Фарса пандемије
Надбискуп Карло Марија Вигано: Фарса пандемије Штампај Е-пошта
понедељак, 13 март 2023

 COVID-а послужила је као пробни балон за Нови светски поредак

Обраћање надбискупа Карла Марије Вигано докторима медицине за "Ковид Етик Интернационал" (МД4ЦЕ Интернатионал). „Не може бити неутралности, јер када дође до сукоба између две војске, они који одлуче да се не боре такође доносе избор који утиче на исход битке.“


Први пут објављено 4. децембра 2022

***

Доктори медицине за Цовид Етхицс Интернатионал (МД4ЦЕ Интернатионал) захваљују се Његовој Екселенцији, надбискупу Карлу Марију Вигану, што је разговарао са нама и поделио своја размишљања о тренутној глобалној кризи, која је почела лажно измишљеном хитном пандемијом Цовид-19, коју су подржали и одржавана злом војном психолошком операцијом, употпуњена бесрамном употребом пропаганде страха и срама, коју су на координисан начин покренуле њихове властите владе на несуђене људе целог света почетком 2020, са предвидљивим катаклизмичним резултатима.

МД4ЦЕ Интернатионал је међународна група лекара, научника, правника, новинара, економиста, историчара, политичара, филозофа, аналитичара података, банкара, војних/обавештајних стручњака и других из целог света, који одлучно раде заједно на разоткривању страшне истине о шта се десило током протекле три године људима у свету, њиховим породицама, њиховим заједницама, њиховим земљама, и да се они који су одговорни за велике злочине који су на прави начин починили буду одговорни.

Његова Екселенција надбискуп Карло Марија Вигано је бивши апостолски нунције у Сједињеним Америчким Државама (од 19. октобра 2011. до 12. априла 2016.).

др Стивен Фрост

***

Испод је обраћање надбискупа Карла Марије Вигано докторима медицине за "Ковид Етик Интернационал" (МД4ЦЕ Интернатионал).

Драги и уважени пријатељи,

Дозволите ми да се пре свега захвалим др Стивену Фросту на позиву који ми је упутио да разговарам са вама. Заједно са др. Фростом захваљујем и свима вама: ваша посвећеност борби против психопандемијске пропаганде је похвална.

Свестан сам тешкоћа са којима сте се морали суочити да бисте остали доследни својим принципима и надам се да штету коју сте претрпели могу адекватно да поправе они који су вас дискриминисали, лишавајући вас посла и плате и етикетирања. ви као опасни не-ваксери.

Драго ми је што могу да говорим и поделим са вама своја размишљања о тренутној глобалној кризи. Криза за коју можемо сматрати да је почела са ванредним стањем пандемије, али за коју знамо да је деценијама планирана са врло специфичним циљевима од стране познатих личности.

Заустављање само на пандемији заправо би била озбиљна грешка, јер нам не би омогућила да сагледамо догађаје у њиховој пуној кохерентности и међусобној повезаности, спречавајући нас да их разумемо и пре свега да идентификујемо злочиначке намере иза њих.

И ви – свако са сопственом стручношћу у медицинској, научној, правној или другим областима – сложићете се са мном да ограничавање на сопствену дисциплину, која је у неким случајевима изузетно специфична, не објашњава у потпуности разлоге за одређене изборе који су израдиле су владе, међународна тела и фармацеутске агенције.

На пример, проналажење материјала налик графену у крви људи који су инокулисани експерименталним серумима нема смисла за виролога, али има смисла за стручњака за наноматеријале и нанотехнологију који разуме за шта се графен може користити.

Такође има смисла за стручњака за медицинске патенте, који одмах идентификује садржај проналаска и повезује га са другим сличним патентима. Такође има смисла за стручњака за ратне технологије који зна за студије о побољшаном човеку (документ британског министарства одбране га назива „увећаним човеком“ у трансхуманистичким терминима) и стога је у стању да у графенским наноструктурама препозна технологију која омогућава повећање ратног учинка војног особља. А стручњак за телемедицину ће у тим наноструктурама моћи да препозна неопходан уређај који шаље биомедицинске параметре на сервер за контролу пацијената и такође прима одређене сигнале од њега.

Још једном: процена догађаја са медицинске тачке гледишта треба да узме у обзир правне импликације одређених избора, као што је наметање маски или, што је још горе, масовна „вакцинација“, учињених кршењем основних права грађана. И сигуран сам да ће се у области управљања здравством појавити и манипулације класификационим шифрама болести и терапија, које су осмишљене тако да се штетни ефекти мера предузетих против ЦОВИД-19 не могу пратити, од стављања људи на респираторе у интензивним условима. водите рачуна о протоколима будног чекања, да не говоримо о скандалозном кршењу прописа од стране Европске комисије која – као што знате – нема делегацију Европског парламента у области здравства, а то није јавна институција већ приватни бизнис конзорцијум.

Управо је протеклих дана, на самиту Г-20 на Балију, Клаус Шваб дао инструкције шефовима влада – скоро сви који долазе из програма Млади глобални лидери за сутра Светског економског форума – о будућим корацима које треба предузети у циљу успостављања светска влада. Председник веома моћне приватне организације са огромним економским средствима има непримерену моћ над светским владама, добијајући њихову послушност од политичких лидера који немају народни мандат да своје нације подвргну заблуди о моћи елите: ова чињеница је од невиђене тежине. Клаус Шваб је рекао:

„У четвртој индустријској револуцији победници ће узети све, тако да ако сте први покретач Светског економског форума, ви сте победници“ (овде).

Ове веома озбиљне изјаве имају две импликације: прва је да ће „победници узети све“ и да ће бити „победници“ – није јасно у ком својству и уз чију дозволу. Други је да ће се они који се не прилагоде овој „четвртој индустријској револуцији“ наћи избачени и изгубити – изгубиће све, укључујући и слободу. Укратко, Клаус Шваб прети шефовима влада двадесет најразвијенијих нација света да спроведу програмске тачке Великог ресетовања у својим нацијама .

Ово иде даље од пандемије: то је глобални државни удар, против којег је неопходно да се људи устану и да још здрави органи држава започну међународни правни процес. Претња је неминовна и озбиљна, пошто је Светски економски форум способан да спроведе свој субверзивни пројекат и сви они који владају народима су постали или поробљени или уцењени од ове међународне мафије.

У светлу ових изјава – и изјава других које нису мање обмањујуће од Јувала Ноа Харарија, Швабовог саветника – разумемо како је пандемијска фарса послужила као пробни балон за наметање контрола, принудних мера, ограничавање индивидуалних слобода и повећање незапослености и сиромаштва. Следећи кораци ће морати да се спроведу путем економске и енергетске кризе, које су инструменталне за успостављање синархичне владе у рукама глобалистичке елите.

И ево, драги пријатељи, дозволите ми да говорим као епископ. Зато што у овом низу догађаја којима присуствујемо и којима ћемо наставити да присуствујемо, ваша посвећеност би могла да ризикује да буде осујећена или ограничена чињеницом да не можете да сагледате њену суштински духовну природу. Знам да су нас два века просветитељске мисли, револуције, атеистички материјализам и антиклерикални либерализам навикли да о вери размишљамо као о личном питању, или да не постоји објективна Истина којој се сви морамо придржавати. Али ово је плод пропедевтичке индоктринације, оне која се догодила много пре онога што се дешава данас, и било би глупо веровати да антихришћанска идеологија која је покретала тајне секте и масонске групе осамнаестог века није имала никакве везе са антихришћанска идеологија која данас покреће људе попут Клауса Шваба, Џорџ Сорош и Бил Гејтс. Покретачки принципи су исти: побуна против Бога, мржња према Цркви и човечанству, и разорни гнев уперен против Стварања, а посебно против човека јер је створен на слику и прилику Божију.

Ако кренете од ових доказа, схватићете да се не може претварати да је оно што се дешава пред нашим очима само резултат тежње за профитом или жеље за моћи. Наравно, економски део се не може занемарити, с обзиром на то колико је људи сарађивало са Светским економским форумом. Па ипак, изван профита, постоје неизречени циљеви који произилазе из „теолошке“ визије – оне која је окренута наглавачке, истина, али ипак теолошка – визије која види две супротстављене стране: страну Христа и страну антихриста.

Не може бити неутралности, јер када дође до сукоба две војске, они који одлуче да се не боре такође доносе избор који утиче на исход битке. С друге стране, како је могуће у вашим племенитим и високим професијама препознати ред дивљења који је Творац поставио у природу (од сазвежђа звезда до честица атома) и онда негирати да је и човек део овога? поредак, са својим моралним смислом, његовим законима, својом културом и својим открићима? Како човек, који је Божје створење, може да се усуђује да се не подвргава вечним и савршеним законима?

Наша битка није против створења од крви и меса, него против поглаварства и сила, против владара овог света таме, против духова зла који живе на небесима (Еф 6,12).

На једној страни је Град Божији – о коме пише Свети Августин – а на другој страни је град ђавола. Можемо рећи да се у овој ери град ђавола јасно може идентификовати у неомалтузијанском глобализму, Новом светском поретку, Уједињеним нацијама, Светском економском форуму, Европској унији, Светској банци, Међународном монетарном фонду и све оне такозване „филантропске фондације“ које прате идеологију смрти, болести, уништења и тираније. А такође и у оним снагама које су се инфилтрирали у институције, које називамо дубоком државом и дубоком црквом.

С друге стране, морамо признати да је Град Божји теже идентификовати. Чини се да су чак и верске власти изневериле своју улогу да дају смернице верницима, више волећи да служе моћи и пропагирају своје лажи. Исти људи који би требало да штите и посвећују душе распршују их и скандализују, називајући добре хришћане крутим фундаменталистима. Као што видите, напад је на више фронтова, па је самим тим смртна претња за човечанство, која погађа и тело и душу.

Па ипак, управо у време када је тешко пронаћи ауторитативне референтне тачке – како у религиозној тако и у временској сфери – видимо све већи број оних који разумеју, отварају очи и препознају злочиначки ум који стоји иза еволуције догађаја. Сада је јасно да је све повезано, а да се не морају одбацити они који то кажу као „теоретичари завере“. Завера је већ ту: ми је не измишљамо, ми је једноставно денунцирамо, надајући се да ће се људи пробудити из ове самоубилачке наркозе и захтевати да неко стави тачку на глобални удар.

Операције друштвеног инжењеринга и масовне манипулације су ван сваке сумње показале да је овај злочин смишљен са предумишљајем и колико је у складу са „духовном“ визијом сукоба који се сада одвија: потребно је стати на страну и борити се, не попуштајући. Истина – која је својство Бога – не може се поништити грешком, и Живот се не може победити смрћу: запамтите да је Господ, који је рекао за Себе: „Ја сам Пут, Истина и Живот,“ је већ победио Сатану, а оно што је остало од битке служи само да нам да могућност да направимо прави избор, да изаберемо да чинимо оне поступке који нас стављају под заставу Христа, на страну Добра.

Верујем да ће ово велико дело које предузимате ускоро донети своје очекиване плодове, стављајући тачку на време искушења у коме ћемо видети како ће свет постати ако се не окренемо Христу, ако наставимо да мислимо да можемо коегзистирати са злом, лажом и самообожавањем. На крају крајева, Град Божији је узор онима који живе у Божијој љубави, самосавладавању и презиру према свету; град ђавола је узор онима који живе у самољубљу, саобразећи се свету и презирући Бога.

Захваљујем вам и све вас благосиљам.

+ Карло МариЈа Вигано, надбискуп

***

Биографија надбискупа Карла Марије Вигана

Надбискуп Карло Марија Вигано рођен је 16. јануара 1941. године у Варезеу у Италији. За свештеника је рукоположен 24. марта 1968. године и инкардиниран у Епархији Павији (Италија). Докторирао је и канонско и грађанско право (Утрокуе Иуре).

Његова Екселенција је своју службу у Дипломатском кору Свете Столице започео као аташе 1973. године у Ираку и Кувајту. Године 1976. премештен је у Апостолску нунцијатуру у Великој Британији. Од 1978. до 1989. радио је у Државном секретаријату Ватикана. 4. априла 1989. именован је за специјалног изасланика са функцијама сталног посматрача при Европском савету у Стразбуру.

За архиепископа је изабран 3. априла 1992. 26. априла 1992. посвећен је и постављен за титуларног архиепископа Улпијане. Номинован је за апостолског пронунција у Нигерији 3. ​​априла 1992. 4. априла 1998. именован је за делегата за Папска представништва.

Надбискуп Вигано је био генерални секретар Гувернората државе Ватикан од 16. јула 2009. до 3. септембра 2011. Папа Бенедикт КСВИ именовао га је 19. октобра 2011. за апостолског нунција у Сједињеним Државама.

Говори италијански, француски, шпански и енглески

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 13 март 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.