header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Све маске су коначно пале: уводи се дигитални имунолошки пасош
Све маске су коначно пале: уводи се дигитални имунолошки пасош Штампај Е-пошта
уторак, 06 јун 2023

 ЕУ и СЗО предложиле стварање глобалног система дигиталних сертификаза здравља  на бази COVID – пасоша

БРИСЕЛ, 5. јуна. /ТАСС/. Европска унија и Светска здравствена организација (СЗО) предложиле су да се искуство ЕУ дигиталних COVID - сертификата прошири на цео свет и креира глобални систем дигиталних здравствених сертификата (https://tass.ru/) у припреми за будуће пандемије. Ово се наводи у заједничком саопштењу које су у понедељак објавили Европска комисија и СЗО.

„Европска комисија и СЗО најавиле су покретање новог партнерства у области здравства. У јуну 2023. СЗО ће користити електронски систем COVID-сертификата ЕУ да створи глобални систем који би олакшао мобилност људи и заштитио грађане широм света од постојећих и будућих здравствених ризика. Ово ће бити први грађевински блок у развоју глобалног система е-сертификата који ће омогућити стварање широког спектра дигиталних услуга како би се осигурала боља здравствена заштита за све“, наводи се у саопштењу.

Систем треба да створи јединствен стандард за сертификате о вакцинацији против различитих болести и припреми услове за ефикасно сузбијање будућих пандемија, напомиње Европска комисија.

Подсетимо се само да је Рокфелерова фондација била главна организација која је финансирала и лобирала за „имуни пасош“ CommonPass (https://www.thecommonsproject.org/) широм света у ери ковидобесија. Она је, заједно са Мајкрософтом, Фондацијом Била и Мелинде Гејтс, главни финансијер пројекта ID2020 (https://id2020.org/) – јединственог компактног дигиталног идентификатора човека, који називају „основним неотуђивим правом које свако мора бити загарантован“. И све то у оквиру имплементације циљева одрживог развоја УН, наравно.

Ето пландемије, ето и правих функција СЗО, ето „прогресивног” Евросодома, спремног да све ово спроведе... Више о плановима глобалиста можете прочитати у нашем материјалу (https://katyusha.org/oczifrovka/), већ 2020. релевантност се само повећала).

 Превод и приређивање: "Борба за веру"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 06 јун 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.