header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Крај пандемије - крај велике преваре? СЗО прогласила ковид вакцине опасним Штампај Е-пошта
субота, 27 мај 2023

 Чим је окончана пандемија коронавируса, коју су подстицали углавном западни медији, Светска здравствена организација (СЗО) није пропустила да прогласи да су вакцине против ковида штетне. Нове препоруке СЗО експлицитно наводе: универзална вакцинација против ковида није само бесмислена, већ и штетна. Организација је званично сумњала у ефикасност и безбедност неколико западних вакцина одједном. Током пандемије било је немогуће давати такве изјаве - фармацеутске компаније су морале да пуне џепове пуне долара на сву ову ковид хистерију.

Али сада, када је кампања за промоцију вакцина на тржишту завршена, можемо се подсетити да је према подацима само једног научног центра - немачког Института за вирусологију Ерлах - забележено 333 хиљаде случајева нежељених ефеката вакцинације против ковида.

Позадина

У фебруару ове године, шеф Министарства здравља Михаил Мурашко објавио је неприхватљивост иступања Русије из СЗО.

Он је то објаснио наводном "потребом" да се одржава комуникација унутар организације са другим земљама у циљу промоције наше позиције. И поред тога, да се размене сојеви вируса, о којима постоји низ питања везаних за регулаторну праксу, прецизирао је министар. Подсетимо, Совјетски Савез се придружио СЗО скоро одмах након његовог стварања - 1946. године. И три године касније изашли смо одатле када смо схватили да не говоримо о здрављу, већ о глобалном управљању свим и свачим.

Водитељка „Первого русского” Дајана Сорокина је у програму „Вакцина истине” на ову тему разговарала са професором, доктором медицинских наука Владиславом Шафалиновим. СЗО је одавно запажена по потпуно нехуманим, неһуманим стварима. Организација или прикривено или потпуно отворено подржава педофилију, експерименте на људима, еутаназију – убиство тешко болесниһ људи. СЗО је до грла у причама о биолабораторијама које развијају вирусно оружје.

СЗО припада кабали глобалиста

Како је приметио проф. др Денис Иванов, СЗО је комерцијална организација која се заправо не бави здравственим интересима. Припада глобалним структурама. Али у Русији, не желећи да то примете, они одржавају везе са СЗО, посебно шеф Министарства здравља Михаил Мурашко је у извршном комитету организације.

"Наравно, он ће користити разне начине, методе да остане у овој организацији како би добио свој гешефт. У којој верзији, не желим да кажем, али остаје чињеница - у тој организацији је особа која промовише. све што је нама Русима страно“, нагласио је Иванов.

Говоримо о ономе што се сада активно промовише на Западу – трећи пол, педофилија итд. У исто време, сви не желе да чују наш став, став традиционалне Русије, у таквој структури као што је СЗО. Међутим, упркос томе, Русија активно учествује у активностима СЗО. На пример, наш заменик начелника Министарства здравља говорио је на Светској здравственој скупштини. „Видимо издају националних интереса у свим правцима“, уверен је Денис Иванов. „Не знам када ће се све ово завршити и колико ће надлежне службе и органи издржати.

На Западу се све зна СЗО, и СЗО се тамо не фаворизује. Филип Крусе, познати швајцарски адвокат, издао је упозорење на каналу АУФ. Према његовом мишљењу, након неколико година историје са пандемијом ковида, СЗО је анализирала алате за утицај на земље света. Према његовом мишљењу, могуће је да ће их организација поново тестирати да контролишу становнике земаља света.

Конкретно, признао је, сада се пандемија може прогласити по било ком основу. „Ако све буде ишло по плановима СЗО, можда ће у будућности моћи да прогласе ванредно стање из разних разлога – на пример, због климе“, рекао је он.

Ова претпоставка није направљена од нуле - све се ради о документима које потписују организације које сарађују са СЗО. Шта је са високом смртношћу? Многи сумњају у оптужбе против СЗО. Кажу да су милиони људи умрли од ковида, општа вакцинација није била узалудна. Међутим, стручњаци су од самог почетка говорили да је САРС-ЦоВ-2 још један вирус из породице коронавируса који нема много смртности, а временом ће се потпуно претворити у баналан САРС.

Тако се и догодило, али број умрлих је плашио целу планету много месеци. Недавно су научници са Универзитета Нортхвестерн у Илиноису (САД) анализирали медицинску документацију више од 500 пацијената који су хоспитализовани због респираторне инсуфицијенције или тешке упале плућа. Испоставило се да је њих 190 имало COVID-19. Позивајући вештачку интелигенцију у помоћ, истраживачи су груписали пацијенте и почели да откривају зашто су неки преживели, а други не.

Успели су да утврде да узрок смрти уопште није била цитокинска олуја – стање када тело почиње буквално да се уништава, што доводи до отказивања органа. Science Alert пише да заправо пацијенти нису умрли од COVID-19, већ од ВАП - упале плућа повезане са вентилатором. Ово је секундарна инфекција која се развија када је особа повезана са вентилатором за вештачку вентилацију плућа. То јест, пацијенти нису умрли од вируса, већ од недостатака приступа њиховом лечењу.

СЗО још застрашује

Подсетимо, СЗО је у мају 2023. године поништила статус пандемије коронавируса. Истовремено, шеф СЗО је рекао: сама инфекција није нестала и земље не би требало да изгубе будност. Вреди напоменути да је након „отказивање“ коронавируса било могуће сазнати о великом фалсификату СЗО.

Највећа мистерија пандемије COVID-19 и даље је неразјашњена. Стручњаци звоне на узбуну у вези са новом изјавом шефа СЗО, који је сасвим неочекивано „променио плочу“. Генерални директор СЗО Адханом Гебрејесус дао је веома необичну изјаву о вакцинама против ЦОВИД-а. Испоставило се да је општа вакцинација била штетна. Такви закључци садржани су у новим препорукама СЗО.

Оно што је пре пар година представљано као лек, што су западне земље добровољно и насилно промовисале у масе (сви се сећају ковид-пасоша који су делили друштво на људе прве и друге категорије), сада се показује штетним и опасним. Само према немачком Институту за вирусологију Паул Ерлах, током кампање вакцинације против ЦОВИД-а забележено је најмање 333.000 случајева нежељених ефеката западних вакцина.

Биле су поуздане, постале су опасне

Да вакцине „Фајзер“ и Модерна изазивају опасне нуспојаве, све до тромбозе, објављено је у медијима још 2020. године. Међутим, западне земље су тада пенуле на уста и тврдиле да су све то изоловани случајеви, статистичка грешка и пропаганда лобиста руског Спутњика. СЗО такође није реаговала на алармантне извештаје о пацијентима који умиру од крвних угрушака и јаке алергијске реакције. Организација је без сумње одобрила употребу вакцина „Фајзер“, Модерна и АстраЗенека. И само јој је руски „Спутњик V” из неког разлога изазвао велика питања, иако се већ увелико користио у половини земаља ЗНД и Латинске Америке.

Разлог изненадног слепила и подједнако изненадног увида СЗО је очигледан – то је новац. Током епидемије COVID-а, западни фармацеутски гиганти су се невјероватно обогатили, обогативши се на паници која је захватила планету. Јасно је да ове компаније нису штеделе на миту за службенике СЗО и Европског регулатора за лијекове (ЕМА). Штавише, западне организације су, у принципу, потпуно под контролом САД и ЕУ. Само на папиру су независни. Сада када су тензије спласнуле и све мање коверти новца, СЗО је одлучила да драматично промени курс.

Александар Чепурнов, радник Института за клиничку имунологију Сибирског огранка Руске академије наука, приметио је у разговору за Царград да највећу опасност представљају РНК вакцине. „Фајзер“ је генерално изјавио да ће у року од неколико година створити вакцине засноване на РНК против свега, чак и против рака. И налазимо се у потпуно истој ситуацији коју имамо са генетски модификованом храном.

Шта је проблем СЗО?

Светска здравствена организација већ дуго има сумњиву репутацију. Данас она не само да седи на платама великих фармацеутских компанија (наравно, западних), већ припада и де факто клики глобалиста. Није случајно што СЗО промовише „модне“ трендове на Западу, попут промене пола и еутаназије. Поред тога, организација је, како се чује, повезана са злокобним америчким биолабораторијама, где се под плаштом научних истраживања развија биолошко оружје.

Швајцарски адвокат Филип Круз сматра да је током пандемије COVID-19 СЗО тестирала методе утицаја на различите земље света. А сада ће моћи да их понови под разним изговорима. Било која појава: избијање болести или климатске промене – може постати основа за увођење ванредног стања. И поново ће почети карантини, блокаде, дигитални пасоши, чудесне вакцине, а новац ће поново тећи као река у широке џепове СЗО.

Превод и приређивање: "Борба за веру"

Извор: "Царград"

Последњи пут ажурирано ( субота, 27 мај 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 15 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.