header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Игор Друз: Муња је пореметила градски „Месец поноса“
Игор Друз: Муња је пореметила градски „Месец поноса“ Штампај Е-пошта
субота, 17 јун 2023

 2. јуна у граду Спенсер (Масачусетс) од удара грома изгорео је такозвани храм, у коме су протестантски свештеници отворено пропагирали содомске односе међу парохијанима. Ова зграда је стара око 160 година. Али након удара грома, овакав храм, који је ту стајао још од грађанског рата, за око 45 минута се претворио у гомилу рушевина.

 Ова парохија је активно учествовала у месецу „геј поноса“ јуна 2022. (ово је њихов „месец поноса“), али у јуну 2023. није ишло - гром је спречио да се то уради на самом почетку месеца. Безумни су превентивном мером задржани од безобразлука...

Али најинтересантније се дешава сада: либерални медији у САД и Руској Федерацији покушавају да замагле ову чињеницу очигледне казне за грех. Амерички медији ове врсте оштро критикују „луде мрачњаке“ и „хомофобе“ који овде виде везу између греха и казне. Између осталог, кажу да је овај објекат већ био у пламену, што значи. кажу, ништа изненађујуће (иако није изгорео од муње и никако тако јако).

Либерални медији Руске Федерације, срећом, не могу себи да приуште такав тон, па се понашају лукавије – пишу телеграфским стилом и без помињања симпатичних обичаја ове секте, за које је стигла расплата.

 Видео:

https://www.youtube.com/watch?

Лента ру (Гаспромов медијски холдинг) објавила је следећи текст:

„У Масачусетсу, САД, 160 година стара црква запалила се након удара грома... Хитне службе раде на лицу места... Дан раније се запалио резервоар за гориво од удара грома у америчкој држави Луизијана.”

Укратко, готово обичан догађај: зграда је стајала, гром је ударио у њу, избио је пожар, сличан пожару у држави Луизијана. Новинари оваквих издања воле да кажу да једноставно дају информације, а читаоци нека сами извуку закључке. Али најважнији део информација о овом догађају су сакрили, а осталим манипулисали по потреби. И тако увек раде. Овакви примери јасно показују рад глобалног антисистема и његових агената.

Безбожници у таквим случајевима воле да огласе да гром није погодио остале храмове у којима се то дешава. Али Промисао Божији увек делује на различите начине: некоме се даје више времена да се покаје, неко прима казну у другом облику, а неком се спрема посебно тешка казна на оном свету. Дакле, његова сопствена муња сустигне сваког од њих.

Међутим, они који воде такав начин живота, а још више они који га пропагирају, већ су сами себе одвели у ад на овом свету...

Сећам се како се 2009. сличан инцидент догодио у Украјини, само са нитковом мало другачије врсте укро – нацистом Василијем Червонијем. Најпре је био истакнути комсомолац, а онда је променио ципеле у великог Украјинца и антикомунисту, на овом таласу постао је посланик Врховне Раде. У 2009. депутат Червониј је обећао да ће пореметити посету Украјини Патријарха московског и целе Русије Кирила. Он је навео да ће Патријарх целе Русије ући у Ривенску област само преко његовог леша. Червониј је много пута лагао украјинске бираче, али је овога пута рекао истину – патријархов кортеџ је заправо прошао поред његовог леша. Заиста, неколико дана након његове изјаве, Червониј је отишао на пецање, где га је убио гром, који није дотакао остале чланове његовог друштва.

По свему судећи, громом порушен храм био је највећи центар ЛГБТ идеологије у овом малом граду, а његове активности су заустављени на самом почетку низа содомских догађаја.

Превод и приређивање: "Борба за веру"

Извор: rossiyaplyus.info

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 17 јун 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 14 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.