header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow У Русији галопира укидње готовине
У Русији галопира укидње готовине Штампај Е-пошта
среда, 21 јун 2023

 Власти Калињинграда учествују у кампањи за ограничавање циркулације готовине

У Калињинграду од 1. јула поскупљује јавни превоз. За 32%! Али то кошта другачије. Куповина карте са картицом «Волна Балтики» коштаће 28 рубаља (уместо садашњих 25 рубаља), са банковном картицом - 33 рубља, а за готовину - 37 рубаља (сада 28 рубаља).

Дакле, плаћање у готовини постаје много скупље. Сличан образац се примећује широм земље. У 2023. години, на пример, готовина се више неће примати у већини видова транспорта у Москви и Московској области.

Постоји ограничење у промету готовине. Готовина је слобода. Ово је прилика да платите на начин да се информације о вашим трансакцијама не чувају у рачунарима, не систематизирају и обрађују, не дођу у руке криминалаца и не цуре у иностранство. Ово је слобода од блокирања вашег новца.

Руске власти систематски настоје да ограниче промет готовине. Особа са безготовинским је лако контролисати, лако је лишити средстава притиском на дугме.

Једини начин да се блокирају ове владине иницијативе је покушај да се свуда користи готовина.

 

Превод и приређивање: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( среда, 21 јун 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.