header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow САОПШТЕЊА arrow Уредништво: Одговор сестри Милици
Уредништво: Одговор сестри Милици Штампај Е-пошта
недеља, 27 август 2023

           Помаже Бог, драга наша у Христу сестро Милице!

Хвала ти од срца на овом лепом јављању, празничној честитки, доброжељењима и подршци (овде:). И ми теби и свима твојима желимо да свагда будете под молитвеним заступништвом Пресвете Богородице и заштитом Њеног свемоћног и чудесног Покрова.

Драга сестрице,

Поента оног што је поменути читалац хтео да каже, је то — да они, новотарци, помажу своје људе и збрињавају их управо и само зато што су «њихови». Дакле, небитно је што они мало или ништа (душе)корисно не раде (напротив, кваре нам веру и богослужбени поредак, мада они то тако не мисле), а издашно су збринути. За њихово издашно збрињавање довољно је само то што су новотарци и екуменисти, док код правоверних тога нема. Ма колико се боримо за веру и мисионаримо, мало је оних - од правоверних - који сагледавају и тренутни и далекосежни значај православне мисије, и да је помажу. Заборављају речи Светог Апостола Павла: «Не мислите само сваки за своје, него што је и другога». Људи уђу на сајт, прочитају шта их занима и оду. За остало сматрају да се њих не тиче. Да се то тиче „тамо неког“.

Ето, драга наша сестрице, то је поента Дејановог писма.

Још једанпут желимо ти Богом благословен празник Успенија Пресвете Богородице и свако добро од Господа теби и свима твојима.

Уредништво

 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.