header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕЈЕРЕС ЕКУМЕНИЗМА arrow "Епископ" Андреј Ћилерџић љуби папи руку (фото-видео)
"Епископ" Андреј Ћилерџић љуби папи руку (фото-видео) Штампај Е-пошта
понедељак, 02 октобар 2023

На Тргу Светог Петра у Ватикану, 30.9.2023. године, одржано је екуменистичко молитвено бденије у којем су учествовали папа, поглавар англиканске "цркве" Џастин Велби, поглавар Фанара са свитом „православних“ екумениста, између осталих и такозваним „епископом“ аустријско-швајцарским Андрејем Ћилерџићом и представници других вера

Завршна фаза ове активности било је заједничко читање завршне молитве вођа верских организација. Учесници су такође заједнички благословили присутне на тргу, али се и поклањали папи, којом приликом је Ћилерџић свом духовном оцу пољубио руку. 

 
 
 
 

 

Ћилерџићево папорукољубље на снимку је приказано на 2:34:17

 
      

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 03 октобар 2023 )
 
Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 13 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.