header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Долази велики ужас - Патријарх александријски о рату између Израела и Палестине
Долази велики ужас - Патријарх александријски о рату између Израела и Палестине Штампај Е-пошта
уторак, 10 октобар 2023

 Патријарх Теодор је навео да ће због рата на Блиском истоку човечанство видети догађаје који ће довести до великог очаја.

Патријарх Александријски Теодор II је, коментаришући рат између Израела и Палестине, рекао да човечанство чека још већи ужас, преноси издање Ромфеј.

Патријарх Александријски Теодор II је, коментаришући рат између Израела и Палестине, рекао да човечанство чека још већи ужас, преноси издање Ромфеј.

Видећемо ствари и догађаје који ће нас довести до великог очаја... Једино што желим да саветујем је да не губимо храброст како бисмо се суочили са догађајима који долазе“, рекао је Патријарх.

 „Стиже још већи ужас. Умолимо Вођу Света, Онога Коме служим, да се смилује месту где је живео, над Јерусалимом. Помолимо се Ономе који нам је указао велику част дошавши са Светом породицом у Египат као емигрант и сиромах“, рекао је поглавар Александријске Цркве.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( петак, 13 октобар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 45 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.