header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Илон Маск и Такер Карлсон на страни канонске УПЦ
Илон Маск и Такер Карлсон на страни канонске УПЦ Штампај Е-пошта
понедељак, 30 октобар 2023

 Карлсонов пренос са адвокатом УПЦ гледало је више од 47 милиона за 2 дана

Твит је коментарисало 47 хиљада људи, а више од 150 хиљада га је лајковало.

Видео снимак Такера Карлсона са америчким адвокатом УПЦ Бобом Амстердамом на друштвеној мрежи Х је за два дана погледало више од 47 милиона људи. Амерички бизнисмен Илон Маск такође је поново поставио овај видео на своју страницу.

Испод његове објаве налази се више од 150 хиљада коментара. Неки коментатори тврде да је УПЦ дивизија ФСБ-а и Путина, али је огроман број људи подржао Карлсона и Амстердама и критиковао Зеленског.

 „И настављамо да бацамо новац на Зеленског. Колико вила треба једној особи?“, написала је Downtown Fairy.

 „Свештенике бацају у затворе, затварају цркве, гасе се сви медији осим државних. Можда се то само мени чини, али са администрацијом Зеленског се дешава много ствари које се с правом не могу назвати демократијом“, каже Jericho.

 Илон... смешно како МИ дајемо новац и подржавамо режим који ућуткава опозицију и диктира која се религија може практиковати“, пише floridanow1.

 „Да, хришћани су нападнути широм света. Групе против хришћанске мржње попут Демократа активне су широм света“, истиче BoilingPoint Live.

 „Да, Илоне, свештеници у мојој Цркви су неправедно прогоњени“, написао је Zealous Seraphim.

 „Постоје веома узнемирујуће вести о акцијама украјинског руководства, али ми шаљемо милијарде долара не доводећи у питање ове акције. Веома алармантно!“ каже Mark UltraMaga 1A 2A.

"Да! Чак је и игуман најчувенијег манастира у Украјини ухапшен и одведен током службе!“, написао је World War Now.

„Украјинска влада, као и наша садашња администрација, једна је од најкорумпиранијих на свету. Савршен спој“, пише Unstoppable Freedom Alliance.

 „Да, Зеленски затвара свештенике. Његов рат са хришћанством се наставља. На слици се види како украјинска полиција упада у цркву и хапси свештеника током службе у Чернивцима у Украјини“, написао је Paul Hookem и објавио снимак хапшења свештеника УПЦ.

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 30 октобар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.