header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Оштра реакција Румуније на прогон верника - Румуна у Украјини: "Румуни ће живети у једној земљи"
Оштра реакција Румуније на прогон верника - Румуна у Украјини: "Румуни ће живети у једној земљи" Штампај Е-пошта
четвртак, 16 новембар 2023

 У Румунији позивају на миран протест код амбасаде Украјине против прогона митрополита банченског Лонгина

Главне тачке коментара на ТВ каналу Realitatea Plus:

1. Упућен је позив да се сви окупе 17. новембра у 11:00 код амбасаде Украјине у Румунији како би протестовали против прогона митрополита банченског.

2. Отрован је адвокат владике Лонгина.

3. Уколико украјинске дипломате не дају румунској јавности уверавања да ће Румуни у Украјини бити поуздано заштићени, румунски грађани ће се обратити својој држави са захтевом да сви Румуни (укључујући и Украјинце) „живе у миру“ у једној земљи – Румунији.

. Истовремено, Букурешт неће подржати улазак Украјине у ЕУ нити је финансијски помоћи. Зато што Кијев „не поштује живот и основна људска права“.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 16 новембар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.