header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow САОПШТЕЊА arrow Уредништво: То су они које Божија благодат изабра
Уредништво: То су они које Божија благодат изабра Штампај Е-пошта
недеља, 19 новембар 2023

 Када се Свети и Велики Пророк Илија тужио Богу на Израиљце говорећи: „Господе! Пророке Твоје побише и олтаре Твоје раскопаше, а ја остах један и траже душу моју да је изваде, Бог му одговори: „Оставих себи седам хиљада људи који не приклонише колена пред Ваалом.

 Колики је тачан број Срба који не приклонише своје колена пред екуменистима, новотарцима, разноразним кривоверцима, безверцима и маловерцима, и који љубе Веру своју изнад свега, само Бог зна.

Али, они који су нам упутили помоћ, да ово наше заједничко гласило вечерас настави са радом, и они који нам свагда помажу, су од ових, које Божија благодат изабра. Хвала вам, духовна децо Светога Саве, и од Господа вам изобиље Његових дарова!

Ви сте они који знате, да без чисте Вере и исправног богослужења нема ни спасења. А то је оно за шта се, првенствено, овај сајт залаже, бори и сведочи већ више од 15 година.

Желимо још да додамо, да од ствари које наши читаоци не могу да виде, поред хакерских напада на сајт, су и увреде које добијамо мејлом.

Но, иако такви нису тражили опроштај од нас, ми им желимо да спознају Истину, и Истина ће их ослободити!

Последњи пут ажурирано ( недеља, 19 новембар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 33 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.