header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Епископ бачки у посети отимачу српских парохија бечком митрополиту истанбулске патријаршије Арсенију Штампај Е-пошта
петак, 24 новембар 2023

 Поштовано уредништво "Борбе за веру", помаже Бог!

У првим данима његовог администрирања Црквеним јединицама у Аустрији  епархије аустријско-швајцарске епископ бачки Иринеј је посетио бечког митрополита инстанблуске патријаршије Арсенија.

 https://www.facebook.com/MetropolisvonAustria

Митрополит Арсеније је, наравно  после патријарха Турске Вартоломеја, најодговорнији за подривање  Православног расејања. Овај деспот лукавим, подмуклим и злим  поступцима врбује свештенике Србе да пређу под његову надлежност.

Шака јада фанариота хоће злоупотребом канона Цркве али и преко домаћих  издајника да преузме Православне Србе у расејању.

Четворица бивших свештеника епархије аустријско-швајцарске Миомир Сандо, Александар Столић, Далибор Брнзеј и Александар Станковић као и ђакон Жељко Симић  прешли су под јурисдикцију турског митрополита Арсенија.

Двојица су  већ била лишена парохије док је свештеник Миомир прешао са читавом
парохијом у Грацу а свештеник Александар је направио раскол поделивши  Српски народ у Инзбруку.

Какве су намере владике бачког Иринеја видеће  се веома брзо.

Не буде ли СПЦ строго казнила овај расколнички поступак  и ово срамно дело издаје које починише горе поменути свештеници биће  то јасан доказ да владика бачки испуњава договор који је потписао на  предсаборским документима из Шамбезија о предаји Српског расејања турској патријаршији.

 Али онда ће морати да рачуна са огромним неслагањем верног народа СПЦ-е који њега и његова (не)дела већ дуго  година прати и никада неће пристати на  папофилско-екуменистичко-фанариотскуозло.

"Не пада снег да покрије брег, него да свака зверка покаже свој траг"

Име познато уредништву

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 24 новембар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.