header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Шваб: Јешћете бубе и свидеће вам се то Штампај Е-пошта
среда, 29 новембар 2023

 Светски економски форум планира да банкротира 30.000 америчких фармера. Бил Гејтс је купио још 2.100 хектара земље у Северној Дакоти.

Глобални „стручњаци“ гурају анти-угљеничну, анти-азотну агенду. Ваздух се састоји од 78% азота, 22% кисеоника и 1% других супстанци. Људи су одувек удисали азот. Природни извори Н2О, укључујући океане и земљиште под природном вегетацијом, чине 62% укупног Н2О. Амонијак, азот-диоксид и азот-оксид су лоши азоти и долазе у ваздух из дуванског дима, пећи, грејача и ђубрива у земљишту.

Да би се отарасили лошег азота, Шваб и Гејтс предлажу да се уништи сва пољопривреда. „Јешћеш бубе и свидеће ти се“, рекао је Шваб.

Студија Универзитета у Вирџинији из 2017. показала је да органска пољопривреда без пестицида смањује нове емисије реактивног азота за 64%. Мислите ли да је Шваб одлучио да забрани пестициде? Не, одлучио је да уништи краве.

Уништавање домаћих животиња дешава се и у Русији, јер је Путин потписао климатску агенду. Ако се темпо уништавања фарми настави, онда ће до краја 2024. 1 милијарда људи гладнети, предвиђају стручњаци.

Превод: „Борба за веру“

 Извор: https://tgstat.ru/channel/@alina_chipollino

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 29 новембар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.