header image
НАСЛОВНА СТРАНА
РИА «Катюша» о тоталном потчињавању Русије глобалистичким структурама Штампај Е-пошта
среда, 03 јануар 2024

 ГЛОБАЛНИ РЕЗУЛТАТИ 2023:

ДИГИТАЛНА РУБЉА, БИОМЕТРИЈА, ЕЛЕКТРОНСКИ ПАСОШ, ДИГИТАЛНА ШКОЛА И ДЕКЛАРАЦИЈА Г20

  "Потврдили смо да настављамо у потпуности да пратимо „зелену економију“, климатски споразум, увођење дигиталне личне карте у нашој земљи, борбу против „пандемија“, увођење „хране“ од инсеката и измета, итд."

+ + +

По традицији, резимираћемо резултате одлазеће 2023. године у смислу анализе руске имплементације глобалне агенде и степена укључености наших владиних званичника у њој.

У поређењу са 2022. овде се ништа није променило – ангажованост се може окарактерисати као константно висока. Главни актери глобалне агенде код нас су и даље исти – Влада, појединци у Председничкој администрацији, разне аутономне непрофитне организације/НВО под Владом о субвенцијама из буџета, велике корпорације, укључујући свемоћне, наметљиве и недодирљиви банкар Герман Греф и његова Сбербанка. И, наравно, Централна банка. Прочитајте наш преглед наглашених манифестација глобалне агенде у руској унутрашњој политици у протеклих годину дана. Све чињенице наведене у наставку су резултат анализе и појединачних материјала РИА «Катюша».

Кључни аспект је то што је почетком септембра Русија, посредством министра спољних послова Сергеја Лаврова, потписала декларацију учесника самита Г20, која је квинтесенција концепта „инклузивног капитализма“ и УН „циљева одрживог развоја“. Односно, потврдили смо да настављамо у потпуности да пратимо „зелену економију“, климатски споразум, увођење дигиталне личне карте у нашој земљи, борбу против „пандемија“, увођење „хране“ од инсеката и измета, итд.

Слично, Министарство здравља наставља сарадњу са СЗО, игноришући бројне апеле патриота да се прекине сарадња са овом мизантропском структуром глобалиста. На 76. заседању СЗО у Женеви у мају ове године. Заменик министра здравља Глаголев је о нашем кључном задатку будућности дословно рекао:

„Ово је јачање глобалне здравствене архитектуре засноване на отвореној и обострано корисној сарадњи.

Тако је Глаголев још једном подржао тзв. Споразум о пандемији који СЗО спрема да усвоји, а овај тренутак се приближава, укључује „наше“ Министарство здравља. У ствари, текст нацрта верзије споразума јасно каже да глобална здравствена архитектура треба да се заснива на „водству СЗО“, а не на „узајамно корисној сарадњи“.

У јесен ове године Министарство дигиталног развоја је коначно лобирало да председник Руске Федерације потпише Указ о дигиталном пасошу руског држављанина, који је део апликације Државне службе на паметном телефону, уз обавезно подношење биометријских података особе. на ЕБС. Ово у потпуности корелира са DPI, који тренутно активно промовишу УН (и појављује се на агенди Г20) – DPI „дигиталном јавном инфраструктуром“, коју би требало да имплементирају све земље планете по јединственом моделу.

Централна банка, коју представљају амерички дипломирани студенти Набиулина и Скоробогатова, промовише агенду „дигиталне рубље“, јасно наговештавајући да је потребно да прошире круг корисника и повећају број трансакција на било који начин. Исти тим, заједно са приватним трговцима, промовише увођење биометрије у транспорту, при плаћању робе и услуга у продавницама, у банкама за даљинске кредите итд. Такође, Влада Руске Федерације наставља ужасан и опасан експеримент да пренесе све кључне државне услуге (и огромну количину личних и „великих података“) под контролу Сбербанке и на њене сервере као део обједињеног дигиталног Гостеха. Све су то очигледни елементи глобалног дигиталног концентрационог логора који се гради широм света.

Све је веома погрешно у осетљивој и најважнијој области која обликује будућу генерацију Русије – образовању. Овде, стручњаци за предвиђање, уз пуну подршку слабовољног министра Кравцова, праве експлозију, замењујући традиционални систем преноса знања дигиталним платформама са портфолиом, личним оценама ученика, према којима неуронска мрежа, уместо живог наставника, одредиће њихов „стратум“ од најранијег детињства – личну путању каријере/образовне. А послодавци ће имати прилику да буквално стварају своје „службене људе“ да их наручују и запошљавају чак и пре него што стекну више/стручно образовање. Градоначелник Москве Собјанин и премијер Мишустин посебно су одговорни за увођење „вештачке интелигенције“ и перстракторије, које ће постепено заменити традиционалне процене и испите.

Поред тога, у потпуности у складу са плановима глобалиста (посебно, пројекат ОЕЦД Образовање 2030), Руска Федерација је усвојила закон о праву школа да без сагласности родитеља укључе ученике у радне активности. А рано каријерно вођење се у школама намеће као обавезна ваннаставна активност на уштрб знања предмета. А нова правила која је усвојила Влада за коришћење ЕО и ДОТ у школама и на универзитетима дају зелено светло прикупљању свих података о ученицима, њиховом упису у Јединствени идентификациони и информациони систем (о државним службама), као и организација учења на даљину из свих предмета са даљинским уписом студената на биометрију, испити на даљину на универзитетима по ЕБС-у итд. Они такође подразумевају стављање свих ученика у ФГИС „Моја школа“ – јединствену, стално ажурирану базу података о њиховим личним подацима из свих сфера живота, основа за преношење „учења” у „руке” неуронске мреже.

У погледу промовисања малолетника путем дигиталног, такође је велики напредак – у пилот регионима, у оквиру националног пројекта „Образовање“, тестира се имплементација АИС „Превенција“ – дигиталног система и базе података за децу, родитеље и породице, у којима се статус ТЖС или СОП са одговарајућим последицама може доделити једним кликом миша буквално свакој породици.

И коначно, Влада заиста жели да брзо промени менталитет Руса и натера нас да једемо инсекте – цврчке, црве, „храну“ од стајњака и животињског измета, против чега се народ активно буни. И даље је исти дневни ред.

Још један огроман проблем који нам прети губитком националне, културне, верске идентификације и, у блиској будућности, губитком Русије, како је приметио Предстојатељ Руске Православне Цркве Патријарх Кирил, јесте неконтролисани увоз у земљу миграната из централне Азије и Закавказја, чије дијаспоре уз саучесништво/подршку снага безбедности и судова једноставно дрско отимају животни простор у Русији, ратујући против аутохтоног становништва. Све ово веома личи на слично културно и национално замагљивање Европе избеглицама из Азије, које траје деценијама. И то се такође спроводи према западним глобалним приручницима.

Нажалост, скоро двогодишње учешће Русије у рату уништења са колективним Западом није довело до изласка земље из глобалних трендова, толико жељених патриота. Штавише, многе од њих су у нашој земљи почеле да се примењују убрзаним темпом, што не може а да не изазива забринутост. „Катюша“ ће свакако наставити да прати описане трендове и 2024. године, јер од тог курса директно зависи будућност и суверенитет наше Отаџбине. Желимо нам свима у новој години да се коначно откачимо од глобалистичког воза, који пуном брзином лети у понор дехуманизације!

Превод: „Борба за веру“

Извор: РИА «Катюша»

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 03 јануар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 4 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.