header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Американци захтевају да Илон Маск „престане да ствара киборге“ Штампај Е-пошта
среда, 31 јануар 2024

 Илон Маск је ужаснуо чак и своје најватреније обожаватеље након што је открио да је његов технолошки стартап Неуралинк постао први који је успешно уградио микрочип у људски мозак.

Најбогатији човек на свету рекао је да је операција обављена у недељу и да "први резултати показују обећавајуће откривање неуронских шиљака".

Уређај, назван Телепатија, „ће вам омогућити да контролишете свој телефон или рачунар, а преко њега и скоро сваки уређај, само размишљањем“, рекао је он.

Али многи од његових 170 милиона пратилацана X, бившем Твитеру, оптужили су га за „контролу ума“, стварање „киборга“ и чак „играње Бога“.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 31 јануар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 28 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.