header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Кардинал Милер: Масовна имиграција: циљ није „хуманизам“, већ атомизација Штампај Е-пошта
четвртак, 01 фебруар 2024

 Масовна имиграција није помоћ људима, већ уништавање идентитета нације, рекао је кардинал Милер за LifeSiteNews.com (4. децембар).

Глобалисти оцрњују национални идентитет као „национализам“, за који кажу да је изазвао ратове. Тврде да су против национализма, "а у ствари су против нације".

Према речима кардинала Милера, они желе да сви буду потпуно изоловани, а не повезани језиком, културом, породичним везама или домовином у којој се људи осећају као код куће.

Свако треба да буде „атомизован, без културних и верских корена и идентитета“.

Истовремено, свако ко то критикује бива вређан као „националсоцијалиста“. Кардинал Милер објашњава да ова увреда долази управо од оних који промовишу националсоцијалистичку идеологију да „моћ чини све исправним“.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Глориа ТВ"

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 01 фебруар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 17 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.