header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Редакција "Москва Трећи Рим": Рат је покренут да би се уништила православна Русија
Редакција "Москва Трећи Рим": Рат је покренут да би се уништила православна Русија Штампај Е-пошта
четвртак, 15 фебруар 2024
         Кремљ каже да је папа Фрања спреман да посредује у рату, али га Запад спречава у томе. Поставља се логично питање: „Зашто је Путину потребан посредник у рату који је он сам започео, убијајући стотине хиљада Руса са обе стране фронта?

Да ли је Путин већ остварио своје декларисане циљеве Специјалне војне операције за денацизацију и демилитаризација Украјине?“

Наравно да не. Ни један циљ није постигнут. Зашто? Да, јер нико се није трудио да их оствари.

Рат је покренут по плановима и упутствима светске антихристове владе, која је желела да уништи СВУ ПРАВОСЛАВНУ Русију, а сада се спремају да покрену следећу фазу свог канибалистичког плана за геноцид над руским народом. Али од ове деце ђавоље неће бити ништа. Цар долази! Амин.

+ + +

Руски амбасадор у Ватикану Иван Солтановски рекао је за ТАСС (хттпс://тасс.ру/политика/19977195) да је папа Фрања спреман да посредује у рату у Украјини, али Запад спречава решавање сукоба.

Он је навео да су након почетка СВО руске власти добиле од Ватикана „понуду да посредују у успостављању дијалога са украјинском страном“.

Према Солтановском, „Света столица је од почетка рата заузела неутралан и уравнотежен став.

„Знамо да папа Фрања не прихвата војну акцију. Ценимо његове напоре да успостави трајни и праведан мир“, рекао је руски амбасадор.

Он је за Московски комсомолец рекао и да су руске власти спремне да приме ватиканског преговарача кардинала Матеа Зупија у Москви.

„Ако ствар захтева још једну посету папиног специјалног изасланика Русији, таква могућност ће бити пажљиво размотрена. Врата у Москви су отворена и Ватикан зна за то“, рекао је дипломата.

 

П.С. Иначе, драга браћо и сестре у Христу, после папиног „миротворства“ биће му отворен пут да оде у Москву да се сретне са лажним патријархом Кирилом... што сви непријатељи и издајници Христа и Русије тако дуго и страсно жеље.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 15 фебруар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.