header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow На интернету је приказан видео где лекари убеђују дечака да постане „девојчица“
На интернету је приказан видео где лекари убеђују дечака да постане „девојчица“ Штампај Е-пошта
четвртак, 15 фебруар 2024

 Амерички лекар убеђује 11-годишњег дечака да не мора да чека до 16. године да би одлучио да постане „девојчица“.

Видео је постао виралан на интернету који приказује докторе у болници која обавља трансродне операције убеђујући дечака да постане „девојчица“.

Видео, који је сада прегледан скоро 3,5 милиона пута (овде:), приказује доктора како убризгава лекове 11-годишњем дечаку како би блокирао пубертет и „помогао“ му да постане трансродна жена.

Др Олсон-Кенеди, медицински директор TransYouth центра за здравље и развој у Дечјој болници у Лос Анђелесу, каже дечаку и његовој мајци, која је отворена да буде транс, „Ви сте на савршеном месту да почнете са блокаторима“.

Она дечаку објашњава да уз помоћ пубертетских блокатора неће развити груди, па ће за две године морати да узима женске хормоне, а потом ће добити естроген.

„Али нећеш чекати да напуниш 16 година да почнеш, знаш“, уверава дечака доктор.

На снимку се затим види како је дете вакцинисано блокаторима пубертета. Дечак плаче и узвикује од бола.

Др Олсон-Кенеди позната је америчкој јавности по својим телевизијским наступима који промовишу „медицинске интервенције за трансродну омладину“.

Превод: "Борба за веру"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 15 фебруар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 12 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.