header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow „Антиглобалиста“ Трамп: Неопростиво је да издаш енглеску краљицу?!
„Антиглобалиста“ Трамп: Неопростиво је да издаш енглеску краљицу?! Штампај Е-пошта
недеља, 25 фебруар 2024

 Доналд Трамп је изјавио да је енглеска краљевска породица била "превише милостива" према принцу Харију и да га он не би штитио јер је издао енглескуи краљицу.

Његове изјаве су уследиле 24 сата након што је принц Хари стао пред суд због сумње да је лагао у својим имиграционим документима за САД о употреби дрога, о чему је признао у својој књизи „Резерва“. Правни спор су покренули „Heritage Foundation“ и „DC“, а принц Хари га је оспорио уз подршку Бајденовог Министарства за националну безбедност.

„Ја га не бих штитио, издао је краљицу, то је неопростиво! Да је до мене, остао би без подршке. Мислим да су превише милостиви према Харију након свега што је урадио“, бесан је Трамп

Занимљиво је да многи слободомислећи Енглези и Американци, које пропагандни медији третирају као „теоретичаре завере“ тврде да је сваки досадашњи председник САД  заправо немачког порекла и у крвном сродству за енглеском краљевском породицом. Све до Бајдена, сваки председник Америке је одмах након инаугурације ишао на поклоњење енглеској круни. И Трамп је ишао код краљице Елизабете чим је постао председник. Што се тиче његовог порекла, он не крије да има немачке крви и да му је оригинално презиме Друмф које је „англосаксонизовано“ у Трамп кад су дошли у Њујорк и убрзо се обогатили од послова са државом.

Последњих недеља, многи антиглобалисти су разочарани у Трампа. Осим што је снажно подржао Израел и рекао да би он још више помагао Украјини него Бајден да је на власти, јуче је најљубазније дочекао и грлио председника Аргентине Хавијера Милеија, Швабовог агендаша и потомка хрватске дијаспоре, који не крије да је припадник ционистичке групе Љубавич и званично се заложио у Јерусалиму да се убрза „долазак месије“, тако што ће да сруше џамију Ал Акса и почну градњу новог  Соломоновог храма – по Светом писму то предсказује долазак антихриста.

 

 

Извор: "Србин.инфо" / "Б92"

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 25 фебруар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.