header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Између помрачења 21. августа 2017. и 8. априла 2024. прошло је 6 година 6 месеци 6 недеља – 666
Између помрачења 21. августа 2017. и 8. априла 2024. прошло је 6 година 6 месеци 6 недеља – 666 Штампај Е-пошта
петак, 05 април 2024
           Научници који раде на ЦЕРН-овом Великом хадронском сударачу (известили су да ће он бити покренут у потрази за скривеним честицама током предстојећег помрачења Сунца 8. априла.

▪Између великог помрачења 21. августа 2017. и 8. априла 2024. прошло је 6 година 6 месеци 6 недеља – 666!

▪НАСА је објавила да ће у понедељак, 8. априла, током делимичног помрачења Сунца изнад Северне Америке, лансирати три ракете са научним сондом (мисија АРЕР - названа по египатском божанству змије) у сенку Месеца.

▪Пре неки дан је највећи светски центар за проучавање физике елементарних честица прекинуо сарадњу са руским научницима. Неће моћи да раде са Великим хадронским сударачем и другим инструментима ЦЕРН-а.

НАСА-ина мисија, позната као Атмосферске пертурбације око пута помрачења, или АПЕП, добила је акроним за „божанство змије древне египатске митологије“ које је било „непријатељ соларног божанства Ра“.

Према веб страници Ancient Egypt Online, „АПЕП је био древни египатски дух зла, таме и уништења“.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/pro13f

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 05 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 39 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.