header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Из обраћања Елпидофора на прослави грчке независности у Белој кући, 4. априла 2024. у Белој кући Штампај Е-пошта
среда, 10 април 2024

 Бајдену (https://youtu.be/), заговорнику чедоморства, LGBTQ+ тоталитаризма, ономе који је католички ускрс прогласио за  "Трансродни дан" (https://t.me/pravblogs/1570) - фанариоти од срца:

"ти си много више од нашег вољеног пријатеља"

"Ви настављате да будете водећи заговорник ствари наше украјинске браће и сестара. (...) Ви настављате да стојите уз Украјину и за вашу нераскидиву и непоколебљиву подршку, заиста смо вам веома захвални." [Више га тангира Украјина него Грчка]

"вас [наш, грчки] најдужи вођа у историји [мисли на његово столовање на Фанару], Његова Светост Васељенски Патријарх Вартоломеј, рачуна, господине председниче, за вољеног пријатеља – захваљујемо вам на непоколебљивој подршци чистог духовна мисија наше Васељенске Патријаршије."

"Ми смо на вашој страни, господине председниче, као што сте и ви на страни демократије и слободе.

Нека вас Бог благослови, господине председниче, заједно са Првом дамом, вашом породицом и оружаним снагама наше нације, здрављем, дугим животом, Његовом трајном милошћу и Његовом непобедивом снагом."

Српски коментар:

Овакво изливање емоција не долази од фанариотског користољубља. Актери се крећу у тамним коридорима моћи. На тим коридорима, фанариоти су одавно постали секта, у формалним оквирима Православља. 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Извор: "Правблог"

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 10 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.