header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Рафаило Бољевић - упропраститељ народа и хулитељ вере (видео) Штампај Е-пошта
четвртак, 11 април 2024
         Просто нам је страшно кад видимо, да још увек има неких, који нагињу правоверју, да слушају калуђења Рафаила Бољевића и нису убеђени да је он новотарац и вук у јагњећој кожи. Ми смо то доказали још пре осам година (овде:овде:, овде:) , али ево и један његов нови снимак.

Човек полуписмен, али лукав, театрално глуми учењака и подвижника и, - имеђу осталог, - лаже народ да је Црква благословила да може да се једе месо, па да се причести.

Лукаво поставља питање: „У чему је тајна меса?“ (па не сме да се причести после једења меса) – Није тајна у месу, безбожниче, тајна је у Светом Причешћу! То је Тајна над Тајнама, а њој се не приступа без ЦРКВОМ ПРОПИСАНЕ ПРИПРЕМЕ: постом, молитвом, исповешћу, давањем милостиње.

Чешите ви, новотарци - безбожници, народ по ушима, али слепац не може водити слепца, а да оба не падну у јаму! То су речи Христове! Даћете Богу одговор за сваку душу коју сте завели са пута спасења!

     

    

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 11 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 4 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.