header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Бил Гејтс о три нове мРНА вакцине: „Ми манипулишемо самосастављајућим наночестицама“ Штампај Е-пошта
понедељак, 06 мај 2024

 Веома је лако произвести мРНА, рекао је милијардер Бил Гејтс за USA Today 2021. Говорио је о "магији". Уз смех је додао да ћемо у наредних пет година морати да се играмо са липидним наночестицама, од којих се неке самосастављају.

За ових пет година моћи ћемо да изградимо фабрике било где у свету које могу да производе вакцине за 2 долара, чак и брже него током пандемије коронавируса“, ​​рекао је Гејтс.

И ми ћемо користити ове [мРНА вакцине] против сваке болести за коју немамо вакцину. Размислите о ХИВ-у, маларији, туберкулози и тако даље.

Гејтс фондација и друге организације које „брину о глобалном здрављу“ у потпуности су посвећене мРНК, нагласио је Гејтс.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/matrix_failure/18633

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 06 мај 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 40 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.