header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Хемијски трагови – паучина с неба Штампај Е-пошта
среда, 16 новембар 2011

ТАЈНИ ПРОЈЕКАТ БЕЛЕ КУЋЕ

 Американци признали да постоји програм у оквиру којег се у атмосферу испуштају отровна једињења

ВАШИНГТОН - Тајни пројекат геоинжењеринга.

Бела кућа, после 16 година негирања, признала је пре два дана да постоји светски тајни програм којим се манипулише атмосфером, и то помоћу авиона који остављају дуготрајан траг, а који се, кад падне на земљу, претвара у паучину. Тиме је потврђено писање Курира из јула ове године да нас необележени авиони запрашују отровима.

Постојање тајног пројекта јавности је открио Џон П. Холрен, кога називају царем научником Беле куће. Он је признао да је атмосфера третирана баријумовим солима, алуминијум-диоксидом и другим отровним једињењима. Иако је свету открио да постоји тајни пројекат, Холрен није навео чему он тачно служи.

НАСА је пре пет година објавила да земља добија 20 одсто мање сунца него десет година раније, што би можда могло да има везе са овим пројектом.

Без обзира на то, једињења којима се третира атмосфера опасна су за људе. Курир је о необележиним авионима чији траг остаје сатима на небу много дуже него што је уобичајено, а који, кад падне на земљу, прави паучину, писао још пре четири месеца. Та појава, названа „кемтрејл“, што је енглеска кованица за хемијски и кондезациони траг, забринула је и грађане Србије. Саговорници Курира навели су тада да се паучина на земљи састоји од неке врсте нановлакана, која се чврсто каче на живе организме, док на стакло не реагују. Ветеринарка Катица Спасић испричала је тада да научници у свету запрашивање нановлакнима повезују са све већим бројем оболелих (више од 60.000) од Моргелонсове болести. Влакна буквално продиру у организам, праве мрежу и вире из рана на кожи које не зарастају, што је ветеринарка поредила с неком врстом инвазије на организам.

 

Алексић: Победа истине

Председник Еколошког покрета Новог Сада Никола Алексић каже за Курир да је признање Беле куће најлепша вест коју је чуо последњих година, јер је његова борба за истину напокон добила смисао.

- Мене и моје колеге годинама сматрају лудацима који причају глупости, кад ето Американци потврдили да смо били у праву. Ипак, иако су признали да нас годинама запрашују отровима с неба, то вероватно није ни део онога што нам заправо раде - наводи Алексић.

Могуће последице запрашивања по људе

* хронични умор, главобоље, губитак краткорочног памћења и концентрације, депресија, слабљење имунитета

* кашаљ, болови у грудима, крварење из носа, пецкање очију, подрхтавање очних капака

* неправилан рад срца, проблеми с крвним судовима и крвним притиском

* инфекције и иритације мокраћних и дисајних путева, алергије, астма, кожне болести, карцином

http://www.kurir-info.rs/planeta/tajni-projekat-bele-kuce-148802.php

Последњи пут ажурирано ( среда, 16 новембар 2011 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 17 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.