header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Парастос за недавно преминулог севернокорејског вођу Ким Џонг Ила Штампај Е-пошта
среда, 28 децембар 2011

 Свештеници Руске Православне Цркве одслужили су у Пјонгjангу парастос Ким Џонг Илу који је умро 17. децембра. На вест о смрти севернокорејског комунистичког лидера, свештеници су изјавили да ће „његов блистави лик и идеје заувек остати са нама“.

Парастос су одслужили православни кореански свештеници отац Федор и отац Јован који су се обучавали у Москви. На парастосу су присуствовали службеници руских представништава на челу с амбасадором Валеријем Сухиним и замеником министра иностраних послова Демократске Народне Републике Кореје Кун Сок Уном, задуженим за односе са Русијом.

„Друг Ким Џонг Ил нас је напустио прерано и неочекивано“, - рекао је отац Федор. „Лидер наше земље је напустио овај свет, али ће његов блистави лик и идеје заувек остати са нама“, додао је он.

             По материјалу са "gazeta.ru/"

             приредило Уредништво "Борбе за веру"

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 29 децембар 2011 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.