header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Изашло из штампе српско издање књиге Олге Четверикове „Издаја у Ватикану“ Штампај Е-пошта
петак, 22 јун 2012
     ImageНаучни сарадник МГИМО (Московски државни универзитет за међународне односе) Олга Николајевна Четверикова, на основу поузданих документованих извора, дошла је до сензационалних открића. Под плаштом реформи и “модернизације цркве”, Римокатоличка црква замењује основна хришћанска начела и каноне, начелима апсолутно супротним хришћанству.

Уочи дуго најављиване прославе Миланског едикта и спекулација око начина те прославе, ова књига постаје одличан сарадник свим благочестивим православним хришћанима, од обичних верника-мирјана, до благочестивих свештеника, монаха и владика. У овој књизи можете сазнати за много, православној јавности непознатих детаља, попут зближавања Рима и Фанара, доношења посебног закона о заштити Цариградског Патријарха од стране Конгреса САД, о признавању Естонске Православне цркве на канонској територији РПЦ од стране Фанара, као и o многим другим закулисним радњама Ватикана.

Уз многе познате разлике између Православља и Римокатолицизма, овом књигом добијамо документовану повест о прерастању Цркве у државу, сакралне институције у чисто световну, добијамо повест о трансформацији Ватикана у политичког џина и духовног кепеца.

Књига Олге Четверикове “Издаја у Ватикану” представља оштру и привлачну публицистику, о темама о којима пре ње, у Русији нико није писао.

Књига, коју је на српски језик превео господин Ранко Гојковић, а издала "Света Русија", може се поручити на телефон 069-197-31-78, или путем маила Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.

Image

Последњи пут ажурирано ( субота, 23 јун 2012 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 8 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.