header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Владимир Димитријевић: Глобалне Маркале - увод у Трећи светски рат! Штампај Е-пошта
среда, 25 јул 2012

  Онима који прижељкују нови светски сукоб, потребне су нове Маркале, нови исцениран напад да би се оптужио потенцијални "непријатељ".

Човечанство, бар његов најумнији део, више није наивно. Свим озбиљним аналитичарима је одавно јасно да је пред нама Трећи светски рат. Недавно је руски председник, Владимир Путин, обраћајући се руским амбасадорима, рекао да моћ Запада слаби под утицајем економске кризе, па се треба спремити за опасну сутрашњицу. Додао је: „Борите се за интересе Русије где год је то потребно. Будите спремни за било какав развој ситуације, па чак и за оно најгоре“. Ако знамо да нациглобалистичка врхушка има план за огроман сукоб, који би им предао власт над целим светом, једном и заувек, при чему би се број становника планете свео на „златну милијарду“, док би остали били побијени, јасно нам је о чему Путин говори.

Да, али како почети Трећи светски рат? Шта може да мобилише масе на такво безумље, поготову што се зна да ће у глобалном сукобу бити коришћено и оружје за масовно уништење? Потребан је један планетарни догађај, после кога ће ужас кренути, при чему ће бити заборављено ко је први почео, а поготову се нико неће сећати да би требало да се спроведе истрага о догађају који је до сукоба довео. Срби из Босне су тако нешто већ доживели: режим Алије Изетбеговића је, уз прећутно одобравање ментора са Запада, изазвао погибију на пијаци Маркале у Сарајеву, да би НАТО могао да интервенише у корист муслиманске зараћене стране. Дакле, сада су потребне „глобалне Маркале“.

Претходна искуства

Тајне службе Империје имају искуства у припремању и производњи разних катастрофа, после којих почињу велике ратне операције зарад остваривања империјалних циљева. Свакако не треба заборавити пројекат „Гладио“, о коме је писао швајцарски научник Данијел Ганзер. Ганзер је, на основу докумената до којих је успео да дође, обнародовао да су тајне службе НАТО земаља у Западној Европи после Другог светског рата припремиле мрежу за терористичко - герилску борбу против војски Варшавског уговора, ако би оне успеле да освоје неку од држава америчког блока на најстаријем континенту.

У овим одредима смрти, намењеним за ликвидацију левичара, као потенцијалних совјетских савезника, налазили су се нацисти и фашисти који су, после рата, своје „добре услуге“ понудили англоамеричким победницима. У међувремену, припадници „Гладио“ система повремено су вршили терористичке акте у Европи, али под „лажном заставом“: јавности су стављали до знања да су акте извршили „леви екстремисти“. У Западној Европи требало је, на све могуће начине, идеју социјализма огадити најширим слојевима становништва.

Године 1962, Централна информациона агенција понудила је америчком председнику Џону Кенедију план за операцију „Northwoods“, чији је смисао био да се обезбеди подршка јавности за америчку инвазију на Кубу. Требало је да агенти ЦИА изврше покољ међу кубанским избеглицама на Флориди, да се зато оптуже људи Фидела Кастра и- операција би могла да почне. Кенеди је одлучно ускратио дозволу за такав чин. Није председниковао још дуго.

Наравно, нико не заборавља један од најважнијих догађаја почетка 21. века: 11. септембар 2001. године у САД, када су „арапски терористи“ срушили Куле близнакиње у Њујорку и „напали“, ни мање, ни више, Пентагон. После овога, Империја је објавила „рат тероризму“, освојила Авганистан и Ирак, а нациглобалистичка врхушка је Американцима наметнула правила живота као у концлогору, под изговором „homeland security“ и „Patriot Act“.

Рушење Кула близнакиња - званична верзија од почетка под знаком питања

Француски слободни мислилац и публициста, Тијери Мејсан, власник сајта „Волтер“ и човек који се не мири с лажју, у својој књизи о 11. септембру,„Велика превара“, потпуно је разобличио званичну верзију збивања у Њујорку и око средишта армије САД. (Ево његовог излагања империјалног „наратива“ о „терористима против Пентагона“: „Да рекапитулирамо званичну верзију: отети „боинг“ је наводно измакао ловцима „Ф-16“ који су га гонили и наводно је избегао систем противваздушне одбране Вашингтона. Наводно је атерирао по вертикали (налик хеликопотеру) на паркинг Пентагона, оставши у хоризонталном положају. Ударио је у бочни зид у нивоу приземља. Наводно је продро само кљуном у зграду и зауставио се тачно пре него што би продрла и крила. Његов труп се, наводно, одмах распао. Гориво, које је било у крилима, горело је тек толико да изазове пожар у делу зграде, а затим се, наводно, претворило у локву која се преместила на замишљено место за које се претпоставља да је био кљун авиона“. Овом причом за идиоте почели су НАТО ратови који су обележили прву деценију нашег столећа.

         

"Карте Илумината" још 1995. најавиле нападе на Куле близнакиње и Пентагон!

Исте лажи се примењују и кад је у питању покоравање Блиског Истока: освајање Либије и напад на Сирију пуни су пропагандних обмана и технолошких привида, о којима нас, у својим прилозима „Печату“, редовно извештава Биљана Ђоровић.

Ипак, све је то недовољно за изазивање планетарног покоља. Године 2000, у септембру, објављен је извештај америчког Савета за политику одбране „Преуређење америчке одбране: стратегија, силе и ресурси“. Тамо је писало да је за национално буђење Америке потребно нешто попут „новог Перл Харбура“, који је Америку увукао у Други светски рат.

Џорџ Буш Млађи, вођа „антитерористичког џихада“ Империје, у свом дневнику је записао да је 11. септембар „нови Перл Харбур“. Девет дана после тог догађаја, активисти Пројекта за нови амерички век писали су Бушу, тражећи не само да избаци талибане из Авганистана и ухвати или убије Бин Ладена, него и да смени режим у Ираку и да „предузме одговарајуће мере одмазде према Ирану и Сирији“...

Ипак, Иран и Сирија нису могли да се покрију 11. септембром: потребан је неки нови „Перл Харбур“.

Олимпијске игре у Лондону?

Олимпијски стадион у Лондону: окултна симболика на расвети стадиона ("Свевидеће око" у троуглу)

„Теоретичари завере“ кажу да се билдерберзи, трилатералци и остали нациглобалисти одавно више не крију, и да се чак ругају човечанству, откривајући му, путем масовне културе, од филмова до видео-игрица, шта га чека. Средином деведесетих година прошлог века, у Америци су се појавиле тзв. „илуминатске карте“ за стратешку игру у којој „просветљени“, они са врха пирамиде једнодоларске новчанице, освајају свет, између осталог – изазивањем катастрофа. Међу картама су, веровали или не, рушење Кула близнакиња и напад на Пентагон. Ту је, међутим, и карта за коју неки тврде да представља рушење лондонског Биг Бена и људе који панично беже. Терористички акт у Лондону, зар не?

Но, ако су ово тврдње „ параноичних теоретичара завере“, да видимо шта пише у стратешком документу Фондације Рокфелер, објављеном 2010. под насловом „Сценарији за будућност технологије и међународни развој“. Очито, стари клан супребанкара, вампира савременог човечанства, није се овде бавио играма футурологије, него је наговештавао којим правцем би догађаји могли да крену ако се гради свет под њиховом влашћу, сведен на „златну милијарду“. Рецимо, они деценију од 2010. до 2020. зову „деценијом пропасти“: најављују епидемију која убија 20% светског становништва, што доводи до успостављања ауторитативнијих власти широм планете и масовног увођења биометријске идентификације; велики земљотрес и цунами који уништавају Индонезију, глад у Источној Кини, масовну смрт због лоших вакцина, ГМО тероризам, итд. Међутим, у овом документу, налик на холивудске „филмове катастрофе“, налази се и тврдња да ће напад терориста на Олимпијади у Лондону изазвати преко 13 хиљада жртава...

А после тога, наравно, оптужи се нека „исламистичка“ група повезана са блискоисточним земљама које треба освојити (или, рецимо, са Пакистаном), у рат се укључују једни, други, трећи – и прича о свођењу човечанства на „златну милијарду“ може да почне. Наравно, сасвим је могуће да се ово неће десити: рокфелеровски футуристи све то, као у Холивуду, зову „сценаријима“, и ако газде примете да је ствар превише провидна, одустаће од ње и смислити нешто друго. Слободни Интернет је већ препун прича о хаосу који ће тајне службе Запада изазвати у Лондону, лета 2012. , тако да се то, понављамо, не мора десити. Али, идеја „виси у ваздуху“.

За сада, знамо само да ће обезбеђење Олимпијских игара бити највеће у историји ове спортске манифестације, да ће се од гледалаца узимати биометријски подаци, да ће преко 20 хиљада британских војника бити укључено у збивања, да ће авиони и хеликоптери стално надлетати. Остаје нам да се надамо да нациглобалисти неће успети са још једним „паљењем Рајхстага“. Овај текст је, стога, мали прилог у правцу разоткривања намера „Четвртог Рајха богаташа“ (Дес Грифин).

Извор: „Двери“

Напомена: Илустровање текста  наше - прим. "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( среда, 25 јул 2012 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 55 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.