header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Родитељи Русије против Антимадоне и групе Толоконикове Штампај Е-пошта
четвртак, 16 август 2012

 Представници друштвене организације „Сабор родитеља Русије“, предложили су америчкој певачици Лујзи Чиконе (Louise Ciccone), тзв. „Мадони“, да поведе са собом у Америку чланице групе «Pussi Riot», у чију је подршку иступила на свом недавном концерту у Москви.

„Ми, родитељи Русије, обраћамо Вам се не као сатанисткињи и прецвалој певачици, већ као мајци: не долазите више у нашу земљу и поведите са собом «Pussy Riot». Америка је подесније место за „Побуну женског полног органа“, каже се у обраћању организације, које је упућено редакцији званичног сајта певачице.

Подсетивши на вулгаран назив скандалозне групе – „Побуна женског полног органа“, организација родитеља подвлачи да певачице «Pussy Riot» „саме себе не препознају као људе, па, следствено, за њих нема и не може бити људских права“.

“Ви стојите у истом реду са њима. Имате истог газду. Тај газда је одредио да ви оличавате само један део тела – /.../. Он вам је чак оспорио право да имате руке, ноге, торзо, главу и, разуме се, душу“, каже се у обраћању.

Хришћанство је ослободило жену ропства, „уздигло је на велику - невиђену за њу у земаљском животу висину“ и признало велику мисију жене, док је, у исто време, „Мадони“ и „девојкама-богохулницама“ одузето то „свето право“.

 „Црква – то није храм; Црква – то нису само свештеници; Црква – то су људи, то смо сви ми. Ми нећемо дозволити да скрнаве наше светиње, нашу веру и нашу децу. Ви и девојке светогрднице – непријатељи сте наше Цркве, што значи и непријатељи наше државе“, написали су Лујзи Чиконе учесници Сабора родитеља Русије, који обједињује родитељске одборе разних градова и области земље.

По материјалу са „Информ-религија.ру“ приредило

Уредништво „Борбе за веру“

Последњи пут ажурирано ( петак, 17 август 2012 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 4 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.