header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Геноцид, злочин против човечности, контрола популације... Штампај Е-пошта
среда, 05 септембар 2012

 Геноцид, злочин против човечности, контрола популације – назовите га како год желите, мета је једна једина – човечанство. Другим речима, ако посматрате човечанство као „бескорисне ждераче“ , а тако га назива елитни слој људи, сигуран сам да би сте урадили све што је у вашој моћи да смањите популацију на планети.

У ствари, верујући у Малтузијанску или Дарвинову идеологију мораћете прићи решавању проблема на конвенционалан начин а не само стварањем кризних жаришта у свету или ратовима.

Ту на првом месту долазе биохемијски напади који су осмишљени да редукују популацију на разне начине.

За сада на првом месту је прављење агенаса за биолошке нападе као што су СИДА и Заливски синдром. Затим следе отровни лекови које производе мултинационалне фармацеутске компаније, као што је Рокфелеров И .Г. Фарбен синдикат, онда следе такозвани „хемијски трагови“ који по нама сеју смрт и болести у ваздух.

Следи обавезна вакцинација за полио, хепатитис Б и тако даље, па пестициди који се преносе ваздухом, као што су Малатион и Анвил, које користе здравствене службе за наводно сузбијање зараза, као што је вирус „Западног Нила“. Арбо вирус се користи за прскање најезде комараца, као и за милионе људи који живе у подручјима где се прска.

Очигледно је да смо постали потрошна роба, да смо на списку за елиминацију, а свакодневно нас подвргавају илегалним, владиним експериментима или јавним здравственим програмима, људе користе као заморчиће, и то се сигурно неће завршити у скорије време.

Све се то промовише чак кроз Владине агенције као што је CDC (Center for Disease Control), и де факто, постаје геноцид од стране саме државе, наводи доктор Хоровиц у његовој књизи „Смрт из ваздуха“.

„Смрт из Ваздуха“, у којој се још наводи да се до 1930. године Џон Д. Рокфелерова компанија, СТАНДАРД ОИЛ удружила са I .G. FARBEN CHEMICAL, чији су директори касније били истакнути чланови СС трупа за време Трећег рајха.

Сви смо свесни шта се дешавало у концентрационим логорима – Хитлерова ‘расна хигијена’. Рокфелеровим новцем је саграђен Кајзер Вилхемов институт за еугенику, антропологију и људско наслеђе у пре-нацистичкој Немачкој, која је претходила данашњој СПРИНГ ХАРБОР лабораторији. Рокфелер поставља Ернста Рудина на чело института који касније постаје Хитлеров шеф за операције за разна чишћења.

Маргарет Загнер тада смишља савршено „фамилијарно планирање“ и „контролу светске популације“ и енергично спроводи елиминацију „НЕГЕНСКИХ“ људи, претежно црнаца и дегенерисаних људи. Покрет за контролу популације, и њихова уврнута историја која вуче корене из еугенезе, у данашње време је највише одговорна за мулти-милијардерску индустрију абортуса и њихову промоцију контроле рађања.

Са снажном финансијском потпором мултимилијардерској превари званој „ИНДУСТРИЈА РАКА“, која промовише лажну борбу против рака, као и безвредне али и прескупе лекове и истраживања.

Хемијско фармацеутски гиганти су умешани у производњи биолошког оружја, и прозводњу токсичних хемикалија који се неретко тестирају на америчким грађанима. Бушов секретар, Џејмс Бејкер, поседује део компаније која је произвела вакцину која је давана америчким војницима – учесницима у Заливском рату.

А највећи број деоница исте компаније (ТЕКСАС БИОСИСТЕМИ ИЗ ХЈУСТОНА) држи сам Џорџ Буш. Ово је важно зато што је рат у Заливу био тест подручје, биолошки рат, вођен од стране америчке Владе против својих војника. Сам Џорџ Буш је био директор одбора Танокса.

Танокс је био повезан са доктором Ших Чингло, који је по налогодавству Института за патологију оружаних снага, изоловао и патентирао „патогену микроплазму“ оригинално узету од пацијената оболелог од СИДЕ, који је „некако“ заразио велики број вакцина које су даване војницима пре пута у Залив.

Једино француски војници, који нису примали америчке вакцине, нису развили синдром Заливског рата. Иначе, Танокс и медицински колеџ Бејлор, су пре тога тестирали своје вакцине на затвореницима Хантсвил затвора у држави Тексас. Сви затвореници који су били подвргнути тестирању вакцине су оболели од Заливског синдрома пре него што је рат био започет.

Једном речју Заливски синдром је био предвидив. Поставља се питање – зашто су америчке и још неке савезничке трупе биле подвргнуте вакцинацији? Одговор је зато што је америчка војска компромитована националистима – патриотским индивидуалцима који су се заклели да ће убијати и умрети бранећи амерички Устав, против домаћих и страних непријатеља, и све то под окриљем Новог светског поретка.

Овим, Илуминати постижу два циља једном операцијом:

1. Убијање америчке централно оријентисане војске спором смрћу (Заливски синдром),

2. Огромном зарадом од продаје контаминраних вакцина.

Потпомогнута документима, књига доктора Хоровица објашњава до танчина, много видова споре смрти под маском политике јавног здравства. На пример, ограничено прскање неуротоксичним пестицидима је постала стандардна пракса у данашње време, без обзира на ризик по здравље људи и животиња.

Такозваној “епидемији” мушица, потребно је прскање токсичним хемикалијама у насељеним подручјима, и све то потпомогнутој јавним здравственим службеницима.

Овакве шараде, не постижу ништа друго него што се слаби имунолошки систем људи које живе у подручјима који су подвргнути прскањем.

Хоровиц напомиње да је 1998. године, Дан Ратер, репортер ЦБС–а, вечерњих вести, имао репортажу где је снимљено наводно “хитно” прскање Малатионином, и то из црних хеликоптера симултано изнад Мајами Бича и Лос Анђелеса, због наводне инвазије винских мушица.

Хоровицова књига “Смрт из ваздуха” бави се још стварима као што су хемијски трагови (токсичне хемикалије које се избацују из авиона, официјална операција под називом: “CLOVERLEHF”), бизарна отровна Црвена плима (феномен из Њу Џерсија), ХААРП и експерименти око загревања атмосфере, такозвана абортус пилула РУ-486 и њени смртоносни пропратни ефекти, психолошке операције (PSY-OPS) над цивилним становништвом “несмртоносна” оружја, ЦИА програми контроле ума (МК УЛТРА И МК НАОМИ), електромагнетна оружја која се користе за контролу ума.

Такође описује корене еугенике и њене расистичке владајуће класе, по највише људомрсца Пола Елдриха и његов пропагандни класик – “Бомба популације”. У тој књизи он напомиње да више не можемо приуштити симптоме рака, у виду раста популације и да тај рак мора бити одсечен.

Под раком, Елдрих сматра људску популацију, а ако то нисте схватили, та књига лажи и лажних предсказања и даље служи за испирање мозгова наредним генерацијама.

“Смрт из ваздуха” открива како се користе невладине организације за прављење геноцида, како вакцинација служи као оруђе за геноциде на глобалном нивоу, повезујући инфекције хомосексуалаца у Америци И црнаца у Африци са вештачки створеним вирусом сиде.

Чињенице које нам представља Хоровиц дискредитују у потпуности мит о сигурној вакцинацији коју промовишу здравствене организације.

Претходна књига: “Галопирајући вируси: СИДА И ЕБОЛА” из 1996. године, била је ундергроунд бестселер. Такође и оштра оптужба криминалних војно-индустријских – МЕДИЦИНСКИХ комплекса, потпомогнута аутентичним Владиним документима о томе како је вирус СИДЕ створен и пуштен на слободу изван америчких лабораторија за биолошки рат.

“Смрт из ваздуха” је фантастична и узнемирујућа у исто време. Само сазнање да се опште здравље злоупотребљава од стране саме Владе је нож у срце за сваког човека. Доктор Хоровиц износи чврсте доказе о тој криминалној уроти против човечности. Сама књига се завршава оптимистичним ставом: “Повезивање овог знања и интелигенције је практично и душевно уздигнуто.

Тако се цела ова слика може учинити свеобухватно лошом, ако не и веома застрашујућом.

Ова открића су дошла у спрегу са највећим духовним отпором у историји, не морамо бити део тога и не морамо слепо пратити све што нам сервирају: “Једите хемијски тестирану храну и пиће, дишите загађени ваздух”.

Извор: „Вестинет“

http://www.svetinjebraniceva.rs/

Последњи пут ажурирано ( среда, 05 септембар 2012 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.