header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Украјински председник ставио вето на увођење биометријских пасоша Штампај Е-пошта
среда, 21 новембар 2012
       Председник Украјине, Виктор Јанукович, ставио је вето на закон о „Јединственом државном демографском регистру“, који предвиђа увођење биометријских пасоша у Украјини. Информација о томе објављена је на сајту Врховне Раде*.

На страницама одговарајућег предлога закона указано је да је закон, с предлозима Председника, враћен у парламент 30. октобра, мада текст предлога још увек није доступан на сајту, известио је Интернет портал podrobnosti.ua.

Предсеник Јанукович  раније се заложио за уравнотежени приступ према усвајању предлога закона №10492 „О јединственом државном демографском регистру“. Украјински парламент је 2. октобра одобрио предлог закона №10492, док су, са своје стране, Украјинска Православна Црква Московске Патријаршије и Украјински Хелсиншки одбор за људска права позвали Јануковича да стави вето на поменути закон.

По материлају са MIGnews.com.ua

__________

*Врховна Рада је украјински парламент – прим. „Борба за веру“

Последњи пут ажурирано ( среда, 21 новембар 2012 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 28 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.