header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Да ли почиње жигосање? (видео) Штампај Е-пошта
среда, 23 јануар 2013
      Невероватна вест појавила се у медијима широм света. Obama Health Care Bill захтева да се сви грађани и новорођенчад САД-а чипују до марта 2013 године. Хоће ли се то остварити у тако кратком времену остаје да видимо.

- "Микрочип у ком ће бити уграђена радио-френквенција (РФИД) биће уметнут у 'сврху квалитетније медицинске неге'. Неке државе попут Вирџиније већ су у настојању да се таква идеја заустави пре него што се озакони. Како је овакав потез САД-а сваким даном све извјеснији, Сенатори Аризоне Charles Schumer и Lindsey Graham доносе законе помоћу којих би свим грађанима омогућили посебну биометријску картицу (National Biometric ID Card) како би се могла добити дозвола за рад. Помоћу те картице и уграђеног микрочипа и помоћу Big Brother електронске базе података за праћење, моћи ћете бити идентификовани у сваком тренутку, где год се налазили. Та ће картица бити замена за личну карту какву данас познајемо. Ово је само врх леденог брега, од онога што нас све чека у будућности", тврди Paul McGuire, преносимо са Newswithviews.com.

- "Билдерберг група дала је наредбу за уградњу микрочипа прво у Америци па касније и у целом свету. Многи због овога нападају Обаму, но будимо реални, ко год да је на власти ово је идеја још од Georga Busha", рекао је Paul McGuire, који је о овоме писао у својим књигама. "Нова технологија толико је напредна да звучи као научна фантастика. Свети Павле писао је како ће Лажни Пророк владати светом и натераће нас да примимо печат звери (о овоме није писао Св. Апостол Павле, како је наведено, већ Свети Јован Богослов - нап. "Борба за веру"). Микрочип не мора нужно бити тај печат, већ почетак одбацивања Исуса Христа и прихватање антихриста за нашег Бога. То су опасности и изазови који стоје пред нама ", додаје Paul McGuire.

Пример уградње микрочипа погледајте у следећем видео прилогу:

Извор: „Политика.хр“

http://www.svetinjebraniceva.rs/

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 23 јануар 2013 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.