header image
НАСЛОВНА СТРАНА
„Блиц“ криг на Цркву Штампај Е-пошта
субота, 20 април 2013

 „Блиц“ као да покушава да се укључи у рад предстојећег Светог архијерејског сабора Српске Православне Цркве, заказаног за следећи месец. Или пак његова прљава кампања против тројице владика СПЦ, епископа Василија, Пахомија и Филарета, а заправо хајка на читаву нашу Цркву има другачији повод?

„Случајеви Василија, Филарета и Пахомија: Смртни греси тројице владика. Педофилија, блуд, неумереност, ратна пропаганда...“, бестидно пише таблоид евроатлантске окупације Србије, кршећи том својом бестидношћу све постојеће новинарске кодексе.

А зашто то чини, то јест ако тиме не покушава, брозовско-тадићевским маниром, да кадрира у СПЦ? Па, рекли бисмо да се одговор крије у редакцијском коментару од ове среде: „Уместо да почисти своје редове, из СПЦ су веома агилни кад би требало да се мешају у одређена државна питања која нису у делокругу њихове надлежности“.

Паметноме доста.

Извор: ПЕЧАТ бр. 264/2013.

Последњи пут ажурирано ( субота, 20 април 2013 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 12 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.