header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Свештеник се захвалио Р.Б.Дмитрију који је претукао содомита у Санкт Петербургу Штампај Е-пошта
четвртак, 20 јун 2013

 18. јуна одржано је прво рочиште на суђењу поводом напада на содомита Василија Иванова у Санкт Петербургу. Окривљени, 26-годишњи Дмитриј Дајнеко, оптужен је за „премлаћивање Иванова из хулиганских побуда“.

„Суд је почео са разматрањем доказа наше стране - стране тужилаштва, испитивао је нашег сведока, - изјавила је за медије адвокат Анастасија Екимовскаја. -  Окривљеном су доделили другог јавног браниоца, представника РПЦ, оца Вјачеслава, који је на суђење дошао у мантији.“  

Отац Вјачеслав дошао је у суд са захвалницом православне заједнице, коју је после суђења уручио оптуженом Дмитрију Дајнеку с речима благодарности: „Нама су потребни такви примери“. После тога разлегао се аплауз.  

Напад неравнодушних Петербуржана на изопаченике у Северној Престоници, догодио се 12. јуна 2012. године, приликом окупљања изопаченика на богохулном скупу који је одобрила градска управа.

Извор: inform-relig.ru

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 20 јун 2013 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.