header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Реаговање екуменистичко-новотарског екстремисте о. Зорана Ђуровића на писање „Борбе за веру“ Штампај Е-пошта
понедељак, 12 август 2013

Поводом нашег написа „У СПЦ већ стасала друга генерација екуменистичко-новотарских револуционара“, јуче нам се јавио о. Зоран Ђуровић. Он је послао два кратка мејла, испуњена претњама и увредама, које, у циљу објективног информисања наших цењених посетилаца, објављујемо у наставку. Убрзо ће уследити и наш одговор.

Но, најпре желимо да обавестимо наше посетиоце о следећем: силом прилика принуђени смо да објавимо линкове који воде ка сајту екуменистичког екстремисте Зорана Ђуровића (на жалост, и његове простаклуке, због чега наше читаоце и сараднике молимо за опроштај). Зато УПОЗОРАВАМО: НЕ ПРЕПОРУЧУЈЕ СЕ ПОСЕЋИВАЊЕ САЈТА http://www.zorandjurovic.com, ЈЕР  СЕ НА ЊЕМУ НАЛАЗЕ МАТЕРИЈАЛИ ШТЕТНИ ПО ЉУДСКУ ДУШУ, ОД КОЈИХ СУ И ОНИ САБЛАЖЊИВОГ КАРАКТЕРА (СЛИКЕ НАГИХ ЖЕНА)!

 Уважавајући захтев Зорана Ђуровића, уклонили смо слике преузете са његовог сајта (мада и сам добро зна да му је, као анонимусу у православној и широј српској друштвеној јавности, ово била бесплатна реклама). Ми поштујемо свачију интелектуалну и сваку другу својину. Те слике смо, иначе, тешка срца пренели, јер се њима скрнаве душе православних хришћана, и стога нису примерене нашем сајту.  Намера нам је била, искључиво, да покажемо размере духовне болести припадника друге генерације српских екуменистичко-новотарских револуционара. Пошто Зоран Ђуровић о томе већ у довољној мери сведочи својим писањем,  чињеничност тог стања није потребно додатно доказивати илустрацијама.

Уредништво

+ + +

ПРВИ МЕЈЛ ЗОРАНА ЂУРОВИЋА

Поштована господо,

обраћам вам се поводом текста: Уредништво: У СПЦ већ стасала друга генерација екуменистичко-новотарских револуционара, ПОВОДОМ ПОЛЕМИКЕ ДВОЈИЦЕ СРПСКИХ ЕКУМЕНИСТА (http://borbazaveru.info/content/view/6018/1/)

 Да не улазим у расправу о самом тексту јер би то било сасвим узалуд, видевши душевни профил сакупљача овог чланка. Постоји пак неколико озбиљних проблема. Аутор је изнео у јавности неколико лажи и клевета за које нема никаквих доказа јер једноставно та дела не постоје (вршио у мајци отпора опело, слику дупета своје жене окачио на зид - можда је то било лице маме потписника овог текста?). Ја знам да је у Србији било топло ових дана, али то није оправдање. Други проблем који имате је то што сте узели ствари које су застићене копирајтом, а никакву сагласност нисте тражили од мене (све јасно пише: http://www.zorandjurovic.com/kontakt.html).

Дакле, посто имам намере да ствар предам свом адвокату, да ли ви имате неки предлог да се овај проблем вансудски реши?

 О. Зоран Ђуровић

ДРУГИ МЕЈЛ ЗОРАНА ЂУРОВИЋА

Уредништву сајта Борба за веру

Поново Зоран Ђуровић,

предмет вашег "текста" http://borbazaveru.info/content/view/6018/1/. Већ сам вам рекао да сте НЕОВЛАШЋЕНО преузели слике са мог сајта и тако направили кривично дело и мени нанели штету. На мојој страници http://www.zorandjurovic.com/kontakt.html јасно стоји  Сва права задржана. Није дозвољено било какво објављивање материјала са овог сајта без изричите писмене сагласности аутора. 

Како вам ја, ни усменим ни писменим путем, нисам дозволио да објављујете материјале са мог сајта ви сте нарушили МОЈА АУТОРСКА ПРАВА и захтевам да овог момента повучете све слике и материјале за сајта www.zorandjurovic.com. 

Додатно, ви сте ми већ нанели штету јер сте оптеретили мој сајт чињеницом да сте РЕФЕРИСАЛИ на слике на мом сајту а не да сте те слике макар пребацили на ваш сајт (нпр. једна илустрација у вашем тексту води до http://www.zorandjurovic.com/do2002/slike/s14v.jpg).   

Ево доказа са мог провајдера Ориона, поруку сам добио данас и уочио да ви трошите МОЈ ПРОТОК који сам уредно платио:

ОВАЈ ДЕО, ТЕХНИЧКЕ ПРИРОДЕ, СМАТРАМО НЕВАЖНИМ ЗА НАШЕ ЧИТАОЦЕ ТЕ ГА ИЗОСТАВЉАМО – НАП. „БОРБА ЗА ВЕРУ“

Наставак мејла:

Дакле, захтевам да све материјале са мог сајта истог момента повучете, о томе ме обавестите, извините се читаоцима и мени на сајту због кршења копирајта,

а ако повучете и сам текст неће бити судске тужбе.

Без поштовања,

о. Зоран Ђуровић

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 12 август 2013 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 9 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.