header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Напад у Паризу извеле француске тајне службе? Штампај Е-пошта
недеља, 15 новембар 2015

 Утицајни амерички политички аналитичар, Пол Крејг Робертс, објавио је нови текст у којем сагледава елементе терористичког акта у Паризу који би могли указивати да је реч о операцији типа "фалсе флаг", односно, акцији специјалних тајних служби, а не терориста Исламске државе како се то промовише у јавности.

У петак 13. новембра, у 19 часова, нисмо имали пуно информација о терористичком акту, сем информације да је Париз блокиран, баш као и у случају Бостона, односно, масакра на бостонском маратону који такође важи за фалс флег операцију, стоји у тексту.

Робертс тврди да мигранти и избеглице немају никакав мотив или корист од тога да учине себе недобродошлим у било којој земљи на свету, али истиче да владајуће елите имају.

Као могуће мотиве Робертс наводи то што десничарске струје због прилива миграната јачају у целој Европи, па тако и у Француској у којој највећу подршку ужива Марин Ле Пен и њена странка "Национални фронт“.

- Поента је у томе што актуелни естаблишмент жели разлог да затвори своје границе, спречи даљи прилив миграната и тако сачува своје позиције. Сасвим је могуће да су се представници владајуће елите у Француској одлучили на такав корак фалс флег операције - објашњава амерички аналитичар.

Неки људи су толико глупи и наивни да мисле да владе неће пуцати на свој народ и своје грађане, а то је виђено већ толико много пута, пише Робертс.

Операција Гладио

Италијански председник је отворено говорио о операцији Гладио (Оператион Гладио), наводи Робертс као један од примера и каже да су све информације о тој фалс флег операцији чак доступне јавно на Интернету.

Операција Гладио је "фалс флег" операција у којој су италијанске обавештајне службе у сарадњи са ЦИА бомбардовали недужне грађане, а окривили за исто европске комунисте из ере после Другог светског рата. Циљ им је био да спрече победу комуниста на предстојећим изборима.

Узимајући у обзир целу историју таквих тајних операција код западних земаља, не би ме чудило да је Париз још један такав случај, закључује Робертс на крају свог текста.

Извор: "Вести онлајн"

Последњи пут ажурирано ( недеља, 15 новембар 2015 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.