header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Амфилохијева „Критска барка спасења“ или зашто су четири патријарха збачена са њене палубе Штампај Е-пошта
петак, 30 септембар 2016

ImageИз митрополије црногорско-приморске долази нам нова брука. У новосаграђеном храму Светог Јована Владимира у Бару, осликана је фреска „Свети и Велики сабор на Криту... Барка спасења“. За српске екуменисте и новотарце, дакле, „Барка спасења“ више није Црква Православна, већ вучји „сабор“ на Криту. Јер како другачије објаснити чињеницу да су са палубе „Критске барке“ збачена четворица православних патријараха, с купа с њиховом паством? Ради предупређивања испуњавања речи једног мудрог грчког лаика, који је рекао да „када доба Антихриста буде долазило, чак и лађа Цркве ће се тешко разликовати“, ову светогрдну слику доносимо на увид наших цењених посетилаца – ради знања и равнања!

Уредништво

 
 

„Свети и Велики сабор на Криту... Барка спасења"

Image
 
 Са леве стране иконе Христове седи, а ко би други, до водећи новотарац и екумениста титуларни митрополит пергамски Јован Зизиулас; српски екуменисти, у својој скрушености, седе мало даље од Христа: Иринеј бачки је на трећем, а Амфилохије црногорско-приморски "чак" на четвртом месту, са Христове десне стране
Последњи пут ажурирано ( петак, 30 септембар 2016 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 10 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.