header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Још о електронским документима Штампај Е-пошта
петак, 17 фебруар 2017

 Нетачно је мишљење да одбијање елек.докум. је прелест. То може да каже човјек неискусан у духовном подвигу или незрео. Пратите знаке времена, каже Апостол Павле. Ако је то прелест размислите.  Први о карточки, како је тад назвао као о броју антихриста, говорио је монах Зиновије Мних. То је чувено пророчанство из 1662. То ко узме поћи ће у ад, рекао још тада. И да ће тако преварити многе.

 У новије вријеме Пајсије Светогорац да је изричита упуства да је на свим документима антихристов број, да се тиме губи душа и да се не узимају! Св.Николај Рогозин а можете погледати о њему филм со земљи отац Николај Рогозин, дао фрапантна упуства прије двије деценије о ваучерима,  електронским документима, медицинске књижице, све што садржи бар-код као о броју звери из АПОКАЛИПСЕ. Рекао је одбити по цијену свега, или вјечне муке у супротном. Старац Христофор Туљски - чудесни старац и подвижник исто. Старац Гуриј Чезлов -исто. Старац Николај Гурјанов, један од највећих стараца двадесетог вијека - исто. Отрок Вјечеслав ЗАДЊИ ПРОРОК ПРЕД АНТИХРИСТА 92.  Године рекао је и дао упуства: не електронски документ. Још је рекао да ће људе невидљивим ласерима обиљежит и на превару, а касније и сам печат. И за дивно чудо нико од 'духовних громада 'у Србији и ЦРНОЈ Гори ево више од двадесет година није превео његову књигу ПОСЛАНИ БОГОМ,коју треба наћи свако и прочитати!

 Савјет АТОНСКИХ стараца је објавио прије пар година -изричито против електр.докумената! Синод Грчке ПРАВОСЛАВНЕ Цркве исто дао саопштење да су документа погубна за душу. ОНДА: виђења мирјана и монаха има их десетине у којима СВЕТИ, ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА, ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС кажу да се не смију узимати документа, или ако већ јесте мора их се писмено одрећи, сваког документа понаособ тамо гдје сте их узели!

Погледаје филм отац Василије Новиков откровење ГОСПОДА! Људи који су скоро били на митарствима свједоче да је Јован Крестјанкин завршио у аду због благослова на електронска документа. Погледајте Митарства Александра.ру. ЈМБи Г  електр.број сада су различите ствари. У новом броју три шестице број антихриста, а то је битна разлика!Дунце анербеа, холограм са сатанским предзнацима и читава група окултних знака и симбола...више него за бригу и одбијање. Не можеш пити чашу Господњу и чашу беесовску. Не можеш бити учесник трпезе Господње и трпезе бесовске.Ови што кажу није то не плашите нас. За те Господ каже: знам дјела твоја ,ти носиш име да си жив а мртав си... А НСП се обраћа броју! Човјек постаје био робот! Тим се човјек лишава главног својства у односима имена и име му замењује комбинацијом бројева, знакова или mix.обоје, тим човјек губи личност.

При монашењу, монах прима ново име,јер ступа у ново сообшество.Тако ко прима елек.док. исто ступа у ново сообшество и прима име владара ком се поклонио и прихватио га за Господара. У древним временима гонитељи хришћана си им наносили богохулна нацртања на чело. Савле је постао ПАВЛЕ кад се поклонио новом Господару ХРИСТУ и кад га је ДУХ СВЕТИ узео као плен, тако и човјек који се поклони антихристу узима ново име које му замењује крштено име,тј електр.број на који ће он да се одазива у свим врстама потреба у будућности. Тај број има својства АПОКАЛИПТИЧКОГ НАЦРТАЊА, тј.ИМЕ ЗВЕРИ ИЛИ БРОЈ ИМЕНА ЊЕЗИНОГ! Сад се тај број даје дјетету од рођења и постаје свезан са његовом личношћу! Може ли Хришћанин имати два имена? Кад прилазиш Путиру кажеш Хришћанско име не ЕЛЕКТРOНСКИ БРОЈ, ЗАР НЕ? У ком су Духу љуи са ел.бр. сигурно не у СВЕТОМ! Људи у Русији то масовно одбијају по цијену живота. МАРИНА НИЖЕГРОДСКА је најбољи пример за то!

Поздрав свима, и то ће бити Ваша лична одлука.

Крст или хлеб.

ЦАР ГРАЂЕТ!

 

 

 

Горан Радусиновић, Подгорица

Последњи пут ажурирано ( петак, 17 фебруар 2017 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 18 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

Поштовани, 

Позивамо вас подржите и  медијски испратите протест испред Немањине 24, сутра, у суботу, 24.2. у 12 сати.

Протест је испред Министарства за рад и социјална питања, поводом одузимања деце продицама Тркуља, Алечковић, сада Милојковић из Велике Иванче и многих других којима су одузели дете, а за које не знамо јер нису дошли до јавности.

Организатор је Мила Алечковић, Породични Сабор је подржава.

Са вером у Бога,

Породични Сабор

ЈТ Породични Сабор 
ФБ Породични Сабор

(овде:)

 

+ + +

ДУХОВНЕ ПОУКЕ


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.