header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Безумни јеретици - Амфилохије римокатоличко-исламски (фото-видео) Штампај Е-пошта
уторак, 05 септембар 2017

 На отварању римокатоличке катедрале Светог Апостола Петра у Бару, 3.9.2017. године, митрополит црногорско-приморски Амфилохије дао је јеретичку изјаву о наводном "јединству у вери" православних и римокатолика. Да су нормалне црквене прилике овај човек би, због  многобројних екуменистичко-новотарских застрањења, одавно био рашчињен. Но, с обзиром да се ради о ватиканском ђаку и штићенику, и овај његов вероодпаднички испад остаће некажњен. На овом месту вреди се једино подсетити старе пословице - да сваки човек може да ради шта хоће, али не и докле хоће.

Уредништво

+ + +

 Митрополит црногорско-приморски Амфилохије на отварању римокатоличке катедрале Светог Петра у Бару 3.9.2017. године:

„Ова данашња свечаност, на неки начин, она је наставак, ја бих рекао, тог јединства, сведочења јединства у вери, кроз ову катедралу Апостола Петра, који је Првоврховни Апостол и Апостол који је признат и на Истоку и на Западу, нарочито његово исповедање вере у Христа као Сина Божијег, надахнутог Духом Светим. Дакле, Бар је одувек био место тог узајамног прижимања Истока и Запада, а у новије време ево ту се појављује и онај даљи Исток – Ислам.“

 


 
 
 
 
 
 
  

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 05 септембар 2017 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 73 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.