header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Безочне лажи Запада против Русије Штампај Е-пошта
недеља, 27 мај 2018

Такозвана "независна комисија " западних земаља утврдила је да је Русија одговорна за рушење цивилног авиона,пре 4 године, над Украином. А какав смо другачији извештај могли очекивати од те "независне комисије". Тренутно је на западу тренд патолошке мржње према Русији, у суштини према православљу јер је Русија највећа и најјача православна земља.


Када се истражује нови злочин,прво и основно питање је мотив.Да ли ико може да да логичан одговор на питање: ,,Који је мотив имала Русија да обори један цивилни авион?" Наравно, никакав.А Украјина? Па мотив је баш у овоме што се дешава. Осудити и сатанизовати Русију.Сарадња западних земаља и Украјине по овом питању и по многим другим је очигледна.

Исто је и са случајем Скрипаљ.Тај шпијун који је радио за запад издајући сопствену земљу,је откривен.Одговарао је и робијао у Русији због тог кривичног дела.Не треба ни сумњати да су Руси за то време,извукли из њега све потребне информације.После тога је пуштен да живи где хоће.Изабрао је ,,домовину" Енглеску. Значи,Скрипаљ је био потпуно бескористан и безначајан за Русију.И који је мотив имала Русија да изврши атентат на њега и његову ћерку? Никакав.Бескористан и безначајан,у том тренутку, био је он и за западне земље као шпијун, али је био врло користан за овај сценарио у пропаганди против Русије.Још нешто је овде врло занимљиво. Да ли је и један новинар успео да слика и да интервјуише Скрипаља и његову ћерку?Ниједан.Не зна се ни где се налазе.

Са становишта реалног посматрача оба ова догађаја су најивна намештаљка.Наравно,са становишта истине.Али са становишта могућих последица нису ни мало најивна.Могућа последица је очигледна припрема западних савезника за напад на Русију,у некој будућности. Вероватно ће оваквих лажи бити још.Циљ је да се свету Русија представи као нека терористичка, дивља земља која ето убија невине људе по свету како и кад она хоће и као таква мора се зауставити.

Шта ми, православни хришћани треба да знамо? И Свето писмо и Свето предање нам јасно говоре да цео свет неминовно иде ка свом крају,тј. ка свом последњем владару на земљи, председнику светске владе-Антихристу. Када се у Содоми и Гомори зло толико намножило да су постали тешки и небу и земљи,Господ их је срамио са земљом.Зло се, данас, као полип шири нашом планетом.Озакоњују се геј бракови са могућношћу да усвајају децу,озакоњују се бракови блиских сродника,озакоњује се лако одузимање деце од биолошких родитеља што је легализација трговине децом а у крајњој линији,легализација педофилије.Неморал и ниске страсти промовишу се свакодневно преко свих медија а посебно преко ријалити програма.Када се ово зло толико рашири и озакони по целом свету,постаће тешко небу и земљи и Господ ће изгубити стрпљење. Кроз велике природне катастрофе страдаће много људи,кроз трећи светски рат још више.Увод у њега биће напад на Русију јер сатанска сила,оличена у западним земљама не подноси истину. Када људи довољно страдају и нестану са лица земље тада ће они преостали рећи:,,Хајде да изаберемо једну светску владу на чијем ће челу бити један човек!" Е то је он-Антихрист. И то је почетак коначног краја живота на нашој планети.

Ми,православни хришћани,треба да знамо да се тај процес мора остварити и не можемо га спречити али га можемо одложити.Како? Испуњавањем Божијих заповести,спровођењем православља у дело. А то значи:покајањем, постом, молитвом, исповешћу, причешћем, милосрђем.

Ја, лично, не бих волео да дочекам та последња времена, јер тса искушења и страдања моћи ће да издрже само најтврдокорнији и најнепоколебљивији у вери. Нисам сигуран да сам такав хришћанин.

Морамо подизати свој глас против сваког зла и упирати прстом у око сваком творцу зла и молити се Богу нашем преслатком Исусу Христу да нам прашта и одлаже та тешка последња времена.

Видан Јовановић-Џо

 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 5 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

Тело не може ни љубити ни мрзети. Не може се тело заљубити у тело. Способност за љубав припада души. Кад се душа заљуби у тело, то није љубав но жеља, пожуда. Кад се душа заљуби у душу, не кроз Бога, то је или дивљење или сажаљење. Кад се пак душа кроз Бога заљуби у душу, без обзира на изглед тела (лепоту, ругобу), то је љубав. То је права љубав, кћери моја. А у љубави је живот.

Свети Владика Николај, "Касијана"

Научник привлачи знањем, богаташ богатством, леполик лепотом, вештак вештином. Свак од њих привлачи ограничен број лица. Једино љубав привлачи сва људска бића. Привлачност љубави је неограничена. И учен и неук, и богат и сиромах, и вешт и невешт, и леп и ружан, и здрав и болестан, и млад и стар – сви хоће да буду љубљени. Христос је распростро своју љубав на све, и љубављу привукао к себи све. Својом љубављу Он је обухватио и мртве, давно иструлеле и од људи заборављене.

Свети Владика Николај , "Касијана"

Човек и мртав жели да буде љубљен. И после смрти бори се против смрти. Зато се многи труде, да завештањима и задужбинама обезбеде љубав према себи и после смрти. И жив и мртав човек жели да буде љубљен. Сродници могу да имају љубав према умрлим сродницима. А Христос рече: „Кад ја будем подигнут од земље, све ћу привући к себи“ (Јован. 12, 32). Подигнут на крст Он је својом жртвом из љубави према свима привукао к себи све, чак и душе умрлих из Ада. Пре Христа, кћери моја, није постојала наука о љубави, нити религија љубави.

Свети Владика Николај, "Касијана"


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.