header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Безочне лажи Запада против Русије Штампај Е-пошта
недеља, 27 мај 2018

Такозвана "независна комисија " западних земаља утврдила је да је Русија одговорна за рушење цивилног авиона,пре 4 године, над Украином. А какав смо другачији извештај могли очекивати од те "независне комисије". Тренутно је на западу тренд патолошке мржње према Русији, у суштини према православљу јер је Русија највећа и најјача православна земља.


Када се истражује нови злочин,прво и основно питање је мотив.Да ли ико може да да логичан одговор на питање: ,,Који је мотив имала Русија да обори један цивилни авион?" Наравно, никакав.А Украјина? Па мотив је баш у овоме што се дешава. Осудити и сатанизовати Русију.Сарадња западних земаља и Украјине по овом питању и по многим другим је очигледна.

Исто је и са случајем Скрипаљ.Тај шпијун који је радио за запад издајући сопствену земљу,је откривен.Одговарао је и робијао у Русији због тог кривичног дела.Не треба ни сумњати да су Руси за то време,извукли из њега све потребне информације.После тога је пуштен да живи где хоће.Изабрао је ,,домовину" Енглеску. Значи,Скрипаљ је био потпуно бескористан и безначајан за Русију.И који је мотив имала Русија да изврши атентат на њега и његову ћерку? Никакав.Бескористан и безначајан,у том тренутку, био је он и за западне земље као шпијун, али је био врло користан за овај сценарио у пропаганди против Русије.Још нешто је овде врло занимљиво. Да ли је и један новинар успео да слика и да интервјуише Скрипаља и његову ћерку?Ниједан.Не зна се ни где се налазе.

Са становишта реалног посматрача оба ова догађаја су најивна намештаљка.Наравно,са становишта истине.Али са становишта могућих последица нису ни мало најивна.Могућа последица је очигледна припрема западних савезника за напад на Русију,у некој будућности. Вероватно ће оваквих лажи бити још.Циљ је да се свету Русија представи као нека терористичка, дивља земља која ето убија невине људе по свету како и кад она хоће и као таква мора се зауставити.

Шта ми, православни хришћани треба да знамо? И Свето писмо и Свето предање нам јасно говоре да цео свет неминовно иде ка свом крају,тј. ка свом последњем владару на земљи, председнику светске владе-Антихристу. Када се у Содоми и Гомори зло толико намножило да су постали тешки и небу и земљи,Господ их је срамио са земљом.Зло се, данас, као полип шири нашом планетом.Озакоњују се геј бракови са могућношћу да усвајају децу,озакоњују се бракови блиских сродника,озакоњује се лако одузимање деце од биолошких родитеља што је легализација трговине децом а у крајњој линији,легализација педофилије.Неморал и ниске страсти промовишу се свакодневно преко свих медија а посебно преко ријалити програма.Када се ово зло толико рашири и озакони по целом свету,постаће тешко небу и земљи и Господ ће изгубити стрпљење. Кроз велике природне катастрофе страдаће много људи,кроз трећи светски рат још више.Увод у њега биће напад на Русију јер сатанска сила,оличена у западним земљама не подноси истину. Када људи довољно страдају и нестану са лица земље тада ће они преостали рећи:,,Хајде да изаберемо једну светску владу на чијем ће челу бити један човек!" Е то је он-Антихрист. И то је почетак коначног краја живота на нашој планети.

Ми,православни хришћани,треба да знамо да се тај процес мора остварити и не можемо га спречити али га можемо одложити.Како? Испуњавањем Божијих заповести,спровођењем православља у дело. А то значи:покајањем, постом, молитвом, исповешћу, причешћем, милосрђем.

Ја, лично, не бих волео да дочекам та последња времена, јер тса искушења и страдања моћи ће да издрже само најтврдокорнији и најнепоколебљивији у вери. Нисам сигуран да сам такав хришћанин.

Морамо подизати свој глас против сваког зла и упирати прстом у око сваком творцу зла и молити се Богу нашем преслатком Исусу Христу да нам прашта и одлаже та тешка последња времена.

Видан Јовановић-Џо

 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 МОЛИТВА НА ПОЧЕТКУ ПОСТА

Благодаримо Ти Христе Боже наш, што си нам садашње време поста управио на спасење, и за кратко време наше највеће духовне ране вешто излечио и свукао са нас мноштво грехова.

Ми ти се молимо, Свеблаги, удаљи од нас, у време поста, свако фарисејско лицемерје и јудејску опорост. Одагнај (од нас) преузношење због уздржања и уклони свако забрањено дело, реч и помисао. Испуни нас Духом Светим, светлошћу и истином коју си законоположио. Учврсти нас у борби против страсти; укрепи нас у рату против греха. Припреми нас за уздржавање од хране и удаљавање од злих делâ да бисмо следили за Тобом, Који си нам преко поста показао победу над ђаволом, и били причасници смрти и васкрсења, и наслађивали се у вечном животу који си припремио гладнима и жеднима Твоје правде.

Род наш, постом и вером у Тебе, оснажи у борби против сваког непријатеља.

Јер си Ти Бог наш и Спаситељ, и Теби приличи слава, са беспочетним Оцем и пресветим и благим и животворним Твојим Духом, сада и увек и у векове векова. Амин!


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.