header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Прoповед оца Сергија (Романова): Хабад - пут у пакао Штампај Е-пошта
четвртак, 09 јул 2020

          Драги оци, браћо и сестре!

Не чуди вас што људи који заузимају позиције уз властодршце, себи приписују духовне дарове расуђивања и разликовања духова.  И ако ја помоћу Веелзевула изгоним ђаволе, синови ваши чијом помоћу изгоне? Зато ће вам они бити судије. А ако ли ја Духом Божијим изгоним ђаволе, дакле је дошло к вама царство небеско” (Мт. 12, 27-28).

Ја имам питање за јеретике, екуменисте и за оне који им помажу и са њима сарађују. Ко руковиди вама?

1948. године, Џон Мот – масон – богоборац, основао је Светски савет цркава (највећа међународна екуменистичка организација).

Шта је то екуменизам? Блажене успомене старац Пајсије Светогорац је говорио: „Ђаво је бацио мреже како би ухватио читаво човечанство у њима. Богате он жели да ухвати масонством, сиромашне комунизмом, а вернике екуменизмом. Екуменизам је заједничко тржиште, једна велика држава, једна религија, уређена по њиховим стандардима - то су планови ових ђавола. "

Савремени српски Светитељ, велики богослов Преподобни Јустин Поповић, писао је: „Екуменизам је заједничко име за псевдохришћанство и псевдоцркве Западне Европе. У њему су срцем својим сви европски хуманизми са папизмом на челу. А сва та псевдохришћанства, све те псевдоцркве нису друго до јерес до јереси. Њима је заједничко јеванђелско име: свејерес”. Један од најупечатљивијих злогласних екуменистичких представника је патријарх Кирил (Гундјајев). Где нас воде наше „духовне вође“?

Код владике Кирила (надлежни епископ оца Сергија - нап. "Борба за веру") долазило је много гостију архијереја, које је он упућивао у наш манастир „Умнижитељка хлебова“. Они су тврдили да је Интернет веома удобан, да он замењује Јеванђеље, молитвослов, Псалтир и још много чега корисног, али треба да знате меру. Међутим, трагична последица је што деца не знају за ту меру.  

Према подацима Светске здравствене организације, захваљујући Интернету, више од 5 милиона деце сваке године изврши самоубиство. Речју, ја улазим у Интернет да зауставим насиље над крхким дечијим умом и душом, да учиним крај разврату, неморалности, вулгарности. Кршећи сва људска права и слободе, људи се доводе у скотско стање. Ко стоји иза овога? Хабад.

Покушаћемо да поткрепимо ове наше речи. Некада је господин Ходорковски био власник 65% актива државе Руске Федерације и претендовао је на место председника Русије. У то тешко време за В. В. Путина, изасланик Ротшилда и Рокфелера, рабин Берл Лазар, стигао је у Москву  и предложио В. В. Путину: ако ће он (Берел Лазар) бити главни рабин, тада ће се све променити на боље.

У Кремљу је 18 рабина једногласно свргло Шајевича и изабрало Берл Лазара за главног рабина Русије. Неколико сати касније, Ходорковски је ухапшен. Након два дана, Берла Лазара у Енглеској су питали: да ли сте познавали Ходорковског? Рекао је: „Да, лично сам га познавао." Он (Ходорковски) је унапред упозорен да Јевреј треба да буде опрезан (Душенов интервју).

Током догађаја на Криму, молили смо се за Путина и наговарали га да се покаје. Последице овог кајања знате и сами. У последњих 10 година, на одлукама, уредбама и подзаконским актима није Путинов лични потпис, већ факсимил. Ови документи имају апокалиптично значење кроз биометрију, дигитализацију, пристанак на добровољну обраду личних података и воде човечанство ка жигу Антихриста.

Пре пет година, ја сам у проповеди рекао да је Путин – звер из бездана и антихрист. Реакција митрополита Кирила била је муњевита. Он је позвао неколико потчињених свештеника и благословио њима и њиховим парохијанима да пишу канцеларији председника како ја позивам на оружани преврат. Последица, поводом мојих више пута исказаних ставова о Путину, - није било. Желим да кажем једно. Ни Владимиру Путину, ни његовом окружењу, није драго што су се показали таоцима сатане, то јест изасланицима секте Хабад у лицу Берл Лазара и његовог окружења.

Управо преко њих, дух антихриста управља Русијом. Политичка и духовна власт налазе се под будном и строгом контролом фашистичке организације Хабад. Председника Путина и његово окружење учинили су жртвеним јарцем, тј. њему су доделили све знаке видљиве и невидљиве описане у Светом Писму. То јест – он и његови људи су параван који ће бити коришћен до појаве антихриста.

Поставио сам питање шестог љубавичког рабина, који је написао злосутне речи на стрељачком зиду Ипатијевске куће, и седмог љубависког рабина – Месије, који је “умро и треба да васкрсне“. Управо они су духовни лидери и надахнитељи фашистичке секте Хабад. После тих мојих изјава, патријарх – екумениста Кирил ме је рашчинио по наређењу секте Хабад. Едуард Давидович Ходос је изјаву да ће чудовишта и њихова сатанска дела потрести сво човечанство, поткрепио видео чињеницама.

Нама је дано право и благослов да разобличавамо јеретике – екуменисте и хабадовце – сатанисте који представљају светско зло.  На молитвама заклињања (егзорцизми – нап. „Борбе за веру“) које држим, демони – кнезови блуда, содома, унинија, проклетства, магије и врачања вриште како они верују и дрхте, а екуменисти – патријарх Кирил, митрополит Кирил, митрополит Иларион и други, који затварају цркве, уклањању лжице (мењају вековну праксу причешћивања – нап. „Борба за веру“), о каквој нам вери они говоре и коме они верују!

Приликом разобличавања зла, то јест сатане, демона, бесова и њихових следбеника, њихови програми и планови постају предмет интересовања људи, који су узнемирени и забринути за своју будућност и будућност своје деце. Људи се онда обраћају Богу, и сатанске жеље екумениста за глобалном владавином се одлажу на неодређени рок, тј. руше се њихови планови и програми.

Храмове су затвореле само богоборачке силе. Сасвим недавно, папа римски и патријарх Кирил, говорили су о светском миру и безбедности, да кроз ове „небеске гласнике“ човечанство добија благостање и мир. Управо су римокатолички папа римски и екумениста патријарх Кирил – духовна сила која уједињује римокатолие и православне, која врши контролу и даје орјентире политичким лидерима који управљају светом.

Гром из ведра неба – трећа сила која је – по прећутној сагласности двојице „небожитеља“ – патријарха Кирила и папе римског – ставила све људи у кућни притвор, укинула сва права и лишила слободе сво човечанство, које није прекршило ни један закон. Та сила – Хабад, води човечанство у пакао. Моје речи документовано потврђује Едуард Давидович Ходос и многе јавне изјаве научника и политичара из читавог света. Амин.

 

Извор: "Москва Трећи Рим"

Превод са руског и приређивање: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( петак, 10 јул 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 95 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.