header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Русија успорила доступ Твитеру за 50 одсто – амерички `мајстори` одмах почели да се чешу Штампај Е-пошта
четвртак, 11 март 2021

 МОСКВА ВИШЕ ПУТА УЗАЛУД ТРАЖИЛА ДА УКЛОНЕ САДРЖАЈЕ О ДРОГАМА И СА ДЕЧИЈОМ ПОРНОГРАФИЈОМ

Русија је од Твитера више пута тражила да уклони садржаје који малолетнике подстичу на самоубиство, укључују дечију порнографију и информације о употреби дрога. И, сваки пут је била игнорисана.

Уследило је успоравање доступа Твитеру из Русије за 50 одсто. Са упозорењем: ако не уклоните – доступ ће бити потпуно блокиран.

Амерички `мајстори` су се одмах покренули.

Твитер је иступио са заклињањима да се придржава принципа нетолеранције према сексуалном искоришћавању малолетника, подстицању на самоубистава, посебно према куповини и продаји дроге.

 Истовремено је – поводом руског успоравања за 50 одсто - изразио „забринутост због покушаја ограничавања јавног дијалога“ унутар свог дела интернета.

Узвратила им је портпаролкаа Министарства иностраних послова Руске Федерације Марија Захарова:

„Да ли се то оглашава онај Твитеру који је блокирао америчког председника (Доналда Трампа) пре пар месеци, или неки други? Не изражавате ли забринутост због онога што сами радите!“

 

Извор: "Факти"

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 11 март 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 40 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.