header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Ми нисмо партија - ми смо породица! Штампај Е-пошта
уторак, 08 септембар 2009

10 разлога за излазак на Породичну шетњу:

МИ НИСМО ПАРТИЈА – МИ СМО ПОРОДИЦА!

Image      1. Будућност Ваше породице је угрожена!

Сваке године у Србији умре 30.000 људи више него што их се роди. Годишње нестаје један мањи град Срба. Године 2050. биће нас исти број као 1950. То у суштини значи да се за 100 година неће родити ниједан Србин. Притом, сваке године у Србији се изврши преко 200 хиљада абортуса. Нама је завладала култура смрти насупрот културе и светиње људског живота. Наша породица у просеку има испод једног детета. Спадамо у најстарије становништво на свету. За неколико деценија можемо постати мањина у властитој држави. Изостају озбиљне државне мере за биолошку обнову становништва. Будућност Србије је угрожена. Ако не желите да изумремо као народ, придружите нам се у Породичној шетњи и побуни против беле куге.

2. Здраво одрастање Ваше деце је угрожено!

Иако Србија није у класичној врсти рата, када погледамо статистике по питању наркоманије, алкохолизма, самоубистава, коцке, тоталитарних и деструктивних верских секти, по чијим резултатима смо међу првима у свету, можемо рећи да смо у необјављеном рату, који озбиљно разара телесно и духовно здравље наше нације. У доба свеопштег прислушкивања и праћења, рецимо, немогуће је не знати ко су водећи нарко-дилери и не ухватити их на делу. Старе и нове болести зависности, као и други облици социјалних проблема, означавају заправо кризу смисла живота и одсуство позитивних вредносних идеала. Виртуелна реалност у којој млади живе (свет телевизије, видеоигрица и интернет технологија), без радних навика, игре и физичког рада, прети да нашу омладину потпуно одвоји од стварности, животних обавеза и радости. Уколико сте свесних последица ових социјалних сломова, прикључите се Породичној шетњи.

3. Школовање Ваше деце је угрожено!

Светска банка и ММФ траже од Министарства просвете Србије масовна отпуштања просветних радника и затварање свих мањих школа у селима или варошицама, као и повећање броја ученика у одељењу. То ће радикално снизити квалитет образовања, и државну школу претворити у машину за репродуковање потрошачких, необразованих и неслободних слојева становништва, док ће се управљачка елита школовати у скупим и обичном човеку недоступним приватним школама. Некритичка примена тзв. „Болоњске декларације“ већ је довела до катастрофалних последица у високом школству Србије. Ако нећете да Ваша деца буду необразована и претворена у модерно робље, пођите са нама у Породичну шетњу.

4. Васпитање Ваше деце је угрожено

Вашој деци се, уместо посла, нуди проституција. Порнографија је одавно свеприсутна, а већ се наговештава легализација проституције. Уместо да се тим напаћеним, углавном слабијег пола, људским бићима омогући да се ослободе ропства које им понижава и душу и тело, неко у Србији жели да легализује и омасови проституцију. Да ли било ко од оних ко ће за тај закон гласати у Скупштини жели да му се син или кћи проституишу? Зашто то желе нашој деци? Не желимо Београд и Србију као престоницу проституције, алкохолизма, порнографских парада и празне забаве. Ако не желите да будућност Ваших потомака буде оваква, изађите у Породичну шетњу.

5. Породични морал је угрожен!

У народ хришћанске историје и обичаја убацују се углавном споља увезене и дотиране идеологије попут хомосексуализма и других „мањинских” погледа на свет, које се медијски и правно-политички намећу као модерни и пожељни обрасци вредности и друштвеног понашања. Треба да се уверимо у превазиђеност љубави између мушкарца и жене, одрекнемо потомства и поносимо донедавно срамним и неморалним стварима. Иза овога следи легализација хомосексуалних бракова, могућност њиховог усвајања деце која ће тако имати две маме или двојицу тата, појављивање политичке странке која се залаже за педофилију и њихов тријумфалан улазак у вртиће, школе, медије. До тада наша омладина се позива на медијску проституцију у разним шоу програмима и на сваки начин одвраћа од традиционалних вредности и заједница. Да ли су ово идеали 5. октобра 2000? Ако јесу, онда је логичан наставак 5. октобра најављивана Парада 20. септембра, а ако нису, ако су вас преварили, ако мислите да морамо да наставимо борбу, ако се још нисте предали, ако желите да Ваша деца не буду присиљена на усвајање ових нових система вредности, онда будите са нама на Породичној шетњи 12. септембра. Ми нисмо партија – ми смо породица!

6. Здравље Ваше породице је угрожено!

Прете нам пандемијом неког недефинисаног грипа, који се једино да разумети као шанса за продају што већег броја вакцина и огромну зараду мултинационалних компанија које их производе. Постоји реална претпоставка да овај грип послужи и као оправдање за забрану јавних скупова широм света, па тако и у Србији, и то у сусрет врућој јесени када нараста социјални бунт. Посебно забрињавају вести да вакцине које се већ наручују у великим количинама и најављују као обавезне, имају опасне контраиндикације по здравље становништва. Притом се заборавља на ужасне последице НАТО-бомбардовања Републике Српске 1995. и Србије 1999. године, које нам је донело еколошку катастрофу и вечите последице по здравље нације због дејстава бомби са осиромашеним уранијумом. Ако желите да искажете своју скепсу према светском експерименту званом свињски грип и да никада не заборавите НАТО-геноцид над српским народом, појавите се на Породичној шетњи.

7. Приватност Ваше породице је угрожена!

Србија постаје електронски конц-логор: личне карте с чиповима, прављење низа централизованих база података (од полицијске, преко оне о свима запосленима, до здравствене), увођење камера за видео-надзор на свим јавним местима. Под изговором безбедности саобраћаја ускоро ће сви наши путеви бити под видео-надзором, а прети се и уградњом чипа у аутомобиле. Док ово читате много незапослених дипломаца медицине укуцава податке о Вама и Вашој деци из здравствених картона у централну базу података – Ваше најинтимније информације биће доступне сваком хакеру света (рецимо, ради примера, онима који раде за тоталитарне и деструктивне секте, попут сајентолога). Спрема се и увођење новог личног броја за сваког граћанина Србије: један клик и сви подаци о Вама биће доступни држави на једном месту. Ко им је дао ово право? На којим изборима смо гласали за потпуну контролу нашег живота од стране државе? Ми смо слободарски народ и ово не смемо допустити. Ако не желите да Ви и Ваша деца живите у логору, будете обележени и праћени на сваком кораку, придружите се Породичној шетњи.

8. Материјална ситуација Ваше породице је угрожена!

Лажна обећања власти, пљачкашка приватизација, зеленашке банке, масовна отпуштања и незапосленост, корумпирани синдикати, драстичне социјалне разлике, уништавање пољопривреде и села, бескрајна корупција, претерана београдизација и умирање провинције, само су неке од карактеристика државе у којој живимо. Стопа незапослености од 2001. до 2005. године већа је за 34, 4 одсто. Међу младима је 100.000 незапослених. Међу њима највише оних од 25 до 29 година. Некадашње школовање Срба на Западу за будуће чиновнике и лидере у својој отаџбини, претворило се у јефтино школовање у Србији за бесплатан извоз радне снаге и интелигенције ван земље. На све то, ви немате посла и ваша деца га неће имати, јер држава распродаје државну имовину, нашу земљу и воду… Деке и баке, пензионери, време је да станете у исту колону са својом децом и унуцима. Сви заједно, ако желите да изразите своје немирење са одсуством озбиљне државне економске визије и стратегије, прикључите се Породичној шетњи.

9. Социјално окружење Ваше породице је угрожено!

Овом Породичном шетњом изражавамо и своје политичко и социјално незадовољство постојећим стањем у нашем друштву и истичемо штетност актуелних елита и њихових друштвених облика организовања. Србија више не сме да буде земља уједињених монопола: политичких странака, привредних тајкуна, контролисаних медија и страних амбасада, већ држава која оличава Покрет за живот и на сваки правно-економски начин смањује екстрапрофит и утицај ових друштвених паразита и, истовремено, улаже у сопствену будућност: младе, труднице, вишедетне породице, сиромашне и друге социјално угрожене категорије. Пре тога, Србији је потребна револуција националног духа кроз коју би у први план поново избиле праве вредности: морал, радна етика, породични живот, патриотизам, социјална солидарност. Ако верујете да без промене система вредности у нашем друштву нема истинских промена, будите са нама у Породичној шетњи.

10. Политичко организовање наших породица не постоји!

Уколико се слажете са овом нашом анализом и већ годинама очекујете да се на нашој друштвеној сцени појави нова и оргинална снага из народа, позивамо све Вас и Ваше породице да нам се придружите на платоу испред храма Светог Саве у Београду у суботу, 12. септембра 2009. године у 16 часова на полазишту _Породичне шетње_, првог великог социјалног догађаја наступајуће јесени у Србији. Нека храм Светог Саве, као ујединитељско национално место, буде и полазна тачка једног новог вида организовања у српском народу који би, не чекајући више само на политичке странке и државу, дао импулс решавању нагомиланих друштвених проблема међу којима се посебно истиче незавидан статус савремене српске породице.

Image

За вечите вредности! За маму и тату! За вишедетне породице!

За сваки нови живот! За Младу Србију!

За социјално-вредносни устанак! За Лигу српских породица!

Имамо право, јер Живот је на нашој страни!

У Београду, 8. септембра 2009.

Управни одбор Српског сабора Двери

http://www.dverisrpske.com/tekst/174503

Последњи пут ажурирано ( уторак, 08 септембар 2009 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 73 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
 
ДРАГА БРАЋО И СЕСТРЕ, ПОШТОВАНИ ПОСЕТИОЦИ, ЖЕЛИМО ВАМ БОГОМ БЛАГОСЛОВЕНУ НОВУ ГОДИНУ!
 
+ + +
 
ПОЗИВАМО ВАС ДА СВОЈИМ ДОНАЦИЈАМА ПОМОГНЕТЕ ОПСТАНАК И СТАБИЛНО ФУНКЦИОНИСАЊЕ "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"

+ + +
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.