header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Код овог циркузана и његових пајташа „школу“ уче српски новотарци (са коментарима "Борбе за веру") Штампај Е-пошта
петак, 17 септембар 2021

 ПРИЧЕСТ ЗА ЈЕВРЕЈЕ, ПОДРШКА ХОМОСЕКСУАЛНИМ СИНДИКАТИМА...

Конзервативни римокатолички портал „Глориа.тв“ упутио је низ оштрих критика на рачун либерализма  без преседана папе Фрање, постављајући му питање – пошто пропагира вакцинацију, зашто није споменуо кардинала из Каракаса  Уросеа који је вакцинисан, заражен и тренутно се бори за живот.

У чланку „Глориа.Тв“ даље критикује:

>>Фрањо "никада никоме није ускратио причест", како је рекао током конференције за новинаре током лета Братислава-Рим.

Присетио се „смешне“ приче када је на миси у аргентинском старачком дому дао причест Јеврејки, која је узела причест руком, рекао је, не знајући ништа боље.

(праксу давање причешћа у руку већ су почели српски новотарци прошле године, изговарајући се антикорона мерама, што је први учинио такозвани епископ немачки Григорије Дурић, односно бисуп Гргур, како је самог себе титулисао. Сваки православни верник треба да зна како се исправно причешћује и за саучествовање у оваквом богохулству и светогрђу неће се оправдати изговором "па ја нисам знао" нап. „Борба за веру“)

Његов збуњени коментар: "Они који нису у заједници не могу да се причесте - попут ове јеврејске госпође, али је Господ хтео да је награди чак и без мог знања - зашто?".

(Још нисмо чули за случај да су српски новотарци причестили неког иноверног, али знамо за њихову праксу која ка томе води - а то је причешћивање без прописане припреме постом, покајањем, исповешћу, молитвом и добрим делима... Шта више, поједини новотарци причешћују људе који не само да нису постили, већ су јутро пред само причешће јели и пили. Све то чини се у циљу профанације Светог Причешћа, што ће временом довести до ове циркузантске праксе какву има папа Фрањо и његови следбеници - нап. "Борба за веру").

Фрањо се сетио „олује“ коју је подигао Amoris Laetitia (2016) о причести прељубника: јерес, јерес. Хвала Богу, постојао је кардинал Шенборн, велики [конформистички] теолог који је разјаснио ствари"; преварио се.

(што се тиче причешћа прељубника, то код српских новотараца такође није проблем; они причешћују невенчане – што је живот у прељубочинаштву – а такође и оне који иначе живе блудним животом - чак и проститутке - , а онда приступе причешћу без покајања, исповести и епитимије  - нап. „Борба за веру“).

Затим је инсистирао да више не сме бити изопштавања: „Јадни људи, они су Божија деца, привремено су вани, али су Божија деца и желе и требају нашу пастирску блискост“ - што није његов стил управљања.

Поново је подржао неморалне грађанске законе који "помажу онима који имају, како је рекао," разнолику "сексуалну оријентацију:

"Ако хомосексуални пар жели да води заједнички живот, држава има могућност да им пружи сигурност, стабилност и наслеђе; и то не само хомосексуалцима, већ и свим људима који желе да се друже." Такви закони су увек корак ка увођењу хомосексуалних псеудобракова.

Неискрени Фрањо укључио се у пропаганду вакцинације против Covid-19 и отворено ликујући због кардинала Буркеа: "У колеџу кардинала има неких порицалаца, а један од њих, сиромах, опоравио се од Covida ... иронија живота."

Зашто није споменуо кардинала из Каракаса Уросеа који је био вакцинисан, заражен и тренутно се бори за живот?<<

 

ПОМОЗИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"


НЕКА БИ ВАМ ГОСПОД УЗВРАТИО ИЗОБИЉЕМ СВОЈИХ ДАРОВА! 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 17 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 14 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.